GUŽVA NA REVIJI

FOTO: UZBUDLJIVO MODNO PROLJEĆE UZ DVOJAC eNVy ROOM Nova kolekcija inspirirana edvardijanskim dobom oduševila naše poznate dame

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.02.2018. u 17:18

Mateja Vrčković, John Pavlish

Nina Badrić (1), Franka Batelić (3), Judita Franković (5)

 

U elegantno uređenom showroomu na adresi Vlaška 68 u ponedjeljak su se našle brojne predstavnice javnoga života kao što su Jelena Rozga, Nina Badrić, Tatjana Jurić, Franka Batelić, Korana Gvozdić, Renata Sabljak, Mia Kovačić, Judita Franković, Kristina Krepela, Nevena Rendeli Vejzović i mnoge druge. Okupljene gošće sa zanimanjem su razgledale 30 dnevnih i večernjih kombinacija iz nove kolekcije te se jednoglasno složile kako će iste zaživjeti i na ulicama hrvatskih gradova.

Tajna nove eNVy room modne priče krije se u inspiraciji autora iz vremena s početka prošloga stoljeća, kada su žene sve više odbacile tradicionalna vjerovanja i aktivno se uključile u sve sfere života. Uz boho chic i neke sportske detalje, jedan od osnovnih motiva kolekcije je i ilustrirani lik Gibson girl kao simbol žena toga razdoblja, koji se protegnuo i do današnjih dana - lijepe i dotjerane, a istovremeno romantične, neovisne, samouvjerene i aktivne.

 

- Cilj nam je bio suprotstaviti 'retro-stroge' krojeve i 'seksi-ženstvene' materijale, uz snažne i intrigantne detalje kao što su volani, čipka i puf rukavi. U prvom planu su haljine, od večernjih toaleta do koktel haljina, a nismo zaboravili ni na mladenke, za koje je pripremljeno deset modela vjenčanica. Uvijek nastojimo ne ponavljati se i u svaku novu kolekciju unijeti elemente nad kojima će svaka modna poklonica stati i zamisliti se - kaže eNVy room dvojac Vjeko Franetović i Nikica Ivančević.

Osim haljina, nova kolekcija predstavila je i kombinezone, jakne, odijela i komplete izrađene od viskoznog cadyja satenskog sjaja i plišane mreže crne boje. Uz raskošne dekoracije od štrasa i ljuskica u obliku srca, različitih vrsta kukaca i ptica, svi su pogledi bili upereni i u torbe koje su ove sezone, osim u maloj i srednjoj veličini, konačno stigle i u velikom izdanju.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo