ATRIBUTI NA IZVOL'TE

FOTO: VRUĆA DODJELA EMMYJA Ljepotica iz 'Igre prijestolja' pokazala opasno duboki dekolte, bivši Playboyjev model poigrala se rokerskim detaljima

 
Zendaya, Gwendoline Christie, Kim Kardashian West, Jenny McCarthy, Emilia Clarke
 / REUTERS, Profimedia

U kazalištu Microsoft Theater u Los Angelesu u nedjelju navečer dodijeljene su prestižne nagrade Emmy, a zvijezde su se na crvenom tepihu počele okupljati već u popodnevnim satima.

Ni ove godine nije nedostajalo holivudskog glamura - kao i obično, sve oči bile su uprte u slavne dame koje su se itekako potrudile kako bi pronašle savršenu modnu kombinaciju, a kritičari su već dan poslije donijeli jednoglasnu ocjenu koja glasi - čista petica!

Američka reality zvijezda Kim Kardashian West (38) odlučila se za pripijenu crnu haljinu koja joj je istaknula bujno poprsje, a sve je upotpunila masivnom ogrlicom s privjeskom raspela.

I engleska glumica Emilia Clarke (32) izabrala je seksepilnu kreaciju za koju ju je, kako je sama otkrila novinarima, nadahnula kultna Versaceova haljina Jennifer Lopez s dodjele nagrada Grammy iz 2000. godine.

Zvijezda hit TV serije "Igra prijestolja" hrabro je odjenula toaletu s dekolteom do pupka, a komplimenti na račun njezina imidža pljuštali su sa svih strana.

Američka glumica i pjevačica Zendaya (23) pokazala je savršeno oblikovane i vitke noge u smaragdnozelenoj korzet kreaciji, a pomalo divljim lookom iznenadila je Jenny McCarthy (46) - bivši Playboyjev model i komičarka svijetloplavu asimetričnu haljinu kombinirala je s crnim rokerskim remenom i čizmama.

Mnogi su komentirali i Gwendoline Christie (40) iz "Igre prijestolja", koja je "izgledala poput ženske verzije Isusa".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 06:12