STIGLO OBJAŠNJENJE ZAVRZLAME

IZBOR ZA MISS HRVATSKE POBUDIO BROJNE SUMNJE 'Pojavile su se teze o teorijama urote, raznorazne špekulacije, ali evo što nam se zapravo dogodilo...'

 
 Tom Dubravec / HANZA MEDIA

Nema Splita do Splita i njegovih prelijepih žena, a dokaz je i najnovija lenta koja je stigla pod Marjan, ona s izbora Miss World Croatia, koju od ovog vikenda s ponosom nosi 17-godišnja Ivana Mudnić Dujmina.

Prelijepa djevojka s Brda, inače učenica Turističke škole u Splitu, u Čakovcu je suvereno pobijedila konkurenciju, svojom ljepotom je pridobila žiri i premoćno osvojila titulu, a s njom i pozivnicu za sudjelovanje na izboru za Miss svijeta. Ono će se ove godine održati u Kini, u kojoj će boje Hrvatske braniti naša, 181 centimetar visoka Splićanka.

Ovogodišnji je izbor kod nekih medija dobio aureolu tajnovitosti, čak je popraćen optužbama kako se direkcija Miss World Croatia pretvara da finale ne postoji, piše Slobodna Dalmacija.

A razlog tom uvjerenju prisnažili su tvrdnjom da se imena pobjednica nisu ukazala na službenim stranama direkcije, ali zato jesu na društvenim mrežama. I to čak dan ranije nego najavljeni direktni prijenos finala na HTV-u! Nepodudaranje činjenica odmah je otvorilo brojne sumnje, no pravu istinu je vrlo jasno obrazložila Maja Vračarić, direktorica Direkcije Miss Hrvatske.

- U medijima su se pojavile teze o teorijama urote, raznorazne špekulacije, a sve su se one mahom vezale uz nepodudaranje termina finalnog izbora i najavljenog direktnog prijenosa na HTV-u.

Istina je, na HTV-u nije išao direktni prijenos kako je bilo dogovoreno, već snimka. A išla je zbog činjenice da smo zbog najavljenog velikog nevremena naprasno odlučili izbor održati dan ranije. Zbog toga smo imali i dan manje za sve pripremne radnje, digli smo cijelu produkciju na noge, požurili smo maksimalno kako bismo pobjegli velikoj kiši. To je razlog odustajanja od najavljenog termina - pojasnila je Maja.

Dan prije ili kasnije nije ni bitno, prelijepa Splićanka je prva, kreće stopama nekih prijašnjih podmarjanskih misica s toplom nadom u kineski uspjeh. Ivana je u finale ušla kao prvoplasirana na Izboru za Miss Dubrovačko-neretvanske županije, s juga gene vuče po noni, a ovo joj je bio prvi izbor ljepote. Na izbor u drugu županiju je odveo i savjet iskusne mentorice Tihane Harapin Zalepugin, vlasnice modne agencije "Thalia models", čija je članica od lanjske godine.

- Prihvatila sam zbog izazova i jednog novog iskustva, i ispalo je super - kazala je tada Ivana, bivša košarkašica, ljubiteljica sportskog života i modelinga, koja bi nakon srednje škole voljela upisati opatijski Fakultet turističkog usmjerenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 23:34