IVANA RADIĆ

LEKSIKON JEDNE MISICE 'Ljepota otvara mnoga vrata, ali brzo blijedi ako žena nema dušu'

 
 Instagram

IVANA RADIĆ

OSOBNA ISKAZNICA

Godine: imam 22 godine

Grad: dolazim iz Knina

Zanimanje: studentica sam ekonomije, no paralelno radim kao asistentica u nastavi s djecom s posebnim potrebama

Koliko te definira mjesto iz kojeg dolaziš?

- Čujte, dolazim iz jako malog grada, uvijek nekako prednost dobiju oni koji se nalaze u metropolama ili gdje im je sve na dohvat ruke, ali ne prezam od tog. Svoj grad volim i ponosna sam što dolazim iz njega. Dakako da bi ga trebalo malo podići i unijeti malo života, no svugdje vlada isti problem i u većim i u manjim sredinama. Odrasla sam među različitostima. Različite kulture, ljudi, nacije. To me definiralo u osobu kakva sam sada i smatram da je to ono što se može kazati, kako me definira moj grad. A i kraljevski je, zavrjeđuje još jednu krunu, haha.

Što bi učinila da pobijediš, čemu bi se posvetila?

- Kada bih pobijedila na ovom izboru otvorila bi mi se mogućnost da malo više pokažem ljudima i otvorim svijest o tome da smo svi jednaki i da imamo svi jednaka prava. Ovo govorim jer radim s djecom koju većinom smatraju drugačijima od drugih, ali ne, oni nisu drugačiji, svi smo isti i tako se trebamo odnositi prema njima. Također, skrenula bih pozornost na životinje koje su odbačene ili nemaju svoje sklonište. Smatram da nas ima dovoljno da se možemo pobrinuti da sve budu zbrinute. Uglavnom, da rezimiram, voljela bih potaknuti malo veću humanost ljudi.

Kakva Miss Universe Hrvatske treba biti prema tvojem mišljenju?

- Što se tiče Miss i kakva ona treba biti, ljepota je ključ, ali ako nema dušu i pamet, ta ljepota brzo blijedi i odlazi u zaborav. Treba biti posebna na svoj način, pridonijeti onim što ona je i imati nešto svoje, nešto drugačije i zanimljivo.

Instagram

Otvara li tebi atraktivan izgled više vrata u životu ili ti odmaže?

- Atraktivan izgled svakako otvara mnoga vrata, ali nije presudan, u nekim situacijama pomaže dok u nekima zna i odmoći. Sve je stvar situacije, vremena i mjesta, gdje i za što se traži, diskutabilno pitanje.

Što je tebi najviše na tebi seksi?

- Najviše seksi na meni smatram da su moje oči, očima se nekad kaže puno više nego riječima.

Kakav je tvoj stav prema estetskim korekcijama?

- Što se tiče estetskih korekcija, na sebi ne bih ništa promijenila, nemam potrebu, ali ako netko ima želju i potrebu mijenjati nešto, to podržavam, jer tko sam ja da sudim. Svatko treba krenuti od sebe i gledati svoja posla, ako ti se to ne sviđa, jednostavno to ne gledaš.

Kako održavaš dobar izgled?

- Za dobar izgled zaslužna je genetika, ali naravno sport, rekreacija, bilo kakva. I zdrava prehrana je jako bitna zbog zdravlja tako da u svakom slučaju pridonosi i mom izgledu. Iako, ubacim ja pokoju čokoladicu u svoj meni da se malo počastim.

Koliko vremena provodiš na društvenim mrežama?

- S obzirom na to da imam jako puno obaveza, ne provodim po cijele dane na društvenim mrežama, ali kad god uhvatim nekog slobodnog vremena uvijek sam na Instagramu ili Facebooku.

Single ili zauzeta? Kakve muškarce voliš?

- Ljubavni status neću otkrivati. Ne bi bilo zanimljivo kada bi svaki detalj bio otkriven, to ću zadržati za sebe. Što se muškaraca tiče, nemam određeni tip muškarca, ali humoristični muškarci su mi najprivlačniji i naravno mora mi se izgledom svidjeti, ali što se tipa izgleda tiče, nemam određeno, tko mi se svidi - svidi.

Bliži se datum održavanja izbora Miss Universe Hrvatske. Čega te najviše strah?

- Iskreno, ničega. Eventualno da ne bude klizav pod u studiju pa da u onako “amazing izdanju” završim na podu, ali dobro, taman bih uspjela odmoriti noge od štikli dok bih sjedila na podu. Haha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:41