U KORAK S TRENDSETERICAMA

MAJA TEDESCHI POKRENULA LAVINU KOMENTARA I REAKCIJA Arhitektica u šetnji sa suprugom nosila komad čija cijena iznosi oko 8000 kuna

 
 Davor Matota / Hanza Media

Arhitektica Maja Tedeschi (53) stvorila je pravu lavinu komentara i reakcija na društvenim mrežama nakon što je 'uhvaćena' kako ovih dana šeta u - šlapama.

Davor Matota / Hanza Media

No, ne radi se o bilo kakvim šlapicama. Ove su, piše Gloria, izrađene od krzna alpake, a iako nisu cipele koje smo navikli viđati po ulici, već samo u stanu, prigrlile su ih brojne svjetske trendseterice - barem one koje nisu zimogrozne.

Davor Matota / Hanza Media

Tedeschi je poznata po istančanom modnom ukusu i ljubavi prema dizajnerskim komadima, pogotovo ako se radi o onima s potpisom dizajnerice Phoebe Philo. Naime, njezina je omiljena modna kuća Céline, za koju je do 2008. godine kreirala hrvatska dizajnerica Ivana Omazić, sve dok kreativnu palicu nije preuzela Phoebe Philo.

Zagrebačka ljubiteljica estetike francuske modne marke za špicu je izvukla tri statement komada koje se ne bi svi usudili nositi.

Krznene natikače je isfurala na hlače s nedovršenim porubom.

Davor Matota / Hanza Media

Cijena toplog i mekanog komada iznosi oko 8000 kn, a slične modele predstavili su i modni brendovi Gucci i Aquazzura.

Supruga vlasnika Atlantic grupe Emila Tedeschija u šetnju je ponijela i dekicu, a sve ostale sitnice koje su joj bile potrebne u izlasku pospremila je u krznenu verziju torbe Phantom, iz jesenske kolekcije njezine omiljene francuske modne kuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. ožujak 2024 22:31