HOROR NA MODNOJ PISTI

MANEKENKA OTKRILA NIMALO GLAMUROZNU STRANU REVIJA Jedna je od najljepših Victorijinih anđelica, a ovako joj izgledaju stopala nakon Tjedna mode

 
 Matt Winkelmeyer/Getty Images / Screenshot/Instagram

Biti manekenka nije uvijek jednostavno kao što se na prvi pogled čini. Victorijina anđelica Georgia Fowler pokazala je obožavateljima nimalo glamuroznu stranu modnih pista - fotografijom ozlijeđenih stopala u sklopu priča na Instagramu.

26-godišnja Georgia dokumentirala je posljedice hodanja po modnoj pisti na jednom od najprestižnijih modnih događanja, Pariškom tjednu mode. Masnice, crvene otekline i žuljevi jasno se vide na slici uz koju je manekenka napisala:

- Noge na Tjednu mode! Ozlijeđena stopala od dugog hodanja u štiklama.

Screenshot / Instagram

Ljepotica s Novog Zelanda nedavno je u intervjuu za magazin Vogue otkrila kako se nosi s izazovima koji dolaze s ovim poslom:

- Voljela bih da sam otpočetka znala da ništa ne treba uzimati osobno. Dobivanje angažmana doista nema nikakve veze s ljepotom, jeste li najljepša manekenka ili ne, brojni razlozi mogu biti u pitanju. Znala sam si govoriti da te odluke ne uzimam zdravo za gotovo, te da uvijek volim samu sebe, a ostalo će sve biti u redu. Ne možete se svidjeti svima pa se ne treba ni truditi ni mijenjati zbog drugih.

Prije Pariza Georgia je nosila reviju na Tjednu mode u New Yorku gdje trenutno živi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:05