STRUČNJAK IZ MAGAZINA APPEAL

Milojević za The Times: Milenijalci se više ne boje estetskih tretmana

Dr. Nikolu Milojevića britanski mediji već dulje zovu kraljem botoksa, a sad je dio naslovne teme The Times Magazinea

“Mama, sve što želim za Božić su veće usne”, glavni je apel na naslovnici novog broja britanskog The Times Magazinea. U sklopu velike naslovne priče novinarka je intervjuirala i poznatog hrvatskog estetskog liječnika dr. Nikolu Milojevića, kojeg je još 2007. godine Daily Express nazvao najboljim britanskim stručnjakom za botoks.

- Naslovnica aludira na to koliko su estetski tretmani traženi, naročito među mlađom populacijom pa su postali i poklon koji možete darovati voljenim osobama - rekao je dr. Milojević kojeg je The Times Magazine uvrstio među tri cijenjena estetska liječnika koji su sugovornici u novom broju magazina.

Tretmani filerima

- Tema intervjua je porast popularnosti estetskih tretmana, pogotovo tretmani filerima koji su postali iznimno popularni među milenijalcima, naročito mladim curama koje estetiku smatraju uobičajenim dijelom života, poput kupovanja cipela ili torbica. Zbog Instagrama su milenijalci izloženiji trendovima u estetici, svjesni su razlika između estetske medicine i kirurgije i ne boje se tretmana.

U intervjuu smo također pokrili i temu važnosti regulacije tržišta estetskih tretmana, koliko je bitno da tretmane izvode registrirane klinike, renomirani liječnici s iskustvom te smo govorili o zastrašujućem porastu “cowboya” koji izvode tretmane po iznimno niskim cijenama - objasnio je dr. Milojević.

U Engleskoj i SAD-u je, smatra, 30 posto više traženih tretmana, no naši milenijalci prate trendove, naročito putem društvenih mreža, pa se i ta brojka iz dana u dan smanjuje, istaknuo je estetski liječnik, dodajući da mu je iznimna čast što je intervju objavljen u magazinu i na naslovnici na kojoj su prije objavljeni John Lennon, Novak Đoković, Meghan Markle

Počeo u Londonu

Svoju karijeru “kralj botoksa”, kako ga je nazvao The Sun, započeo je u Londonu pa ne čudi činjenica da je traženi sugovornik mnogih lifestyle medija.

- U Engleskoj sam dao intervju za magazine poput Tatlera, Marie Claire, Harper’s Bazaar UK, Woman Magazine, Aesthetics Journal te za mnoge novine kao što su The Guardian, The Evening Standard, The Independent te The Daily Express, a kontaktiraju me ponajprije u vezi trendova u estetskoj medicini - istaknuo je dr. Milojević, koji uspješno vodi anti-ageing klinike u Zagrebu i Londonu, a uvršten je na Tatlerovu listu top estetskih liječnika u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Uz to što je čest sugovornik u poznatim časopisima, među kojima je i naš Appeal, magazin o ljepoti bez tabua, dr. Milojević je u suradnji s British College of Aesthetic Medicine organizirao i međunarodni kongres estetske medicine - The Aesthetic Medicine Congress, koji je krajem listopada u Dubrovniku okupio najveće stručnjake.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:42