UGLEDNO NATJECANJE

MISS UNIVERSE SLOVENIJE 2016. Prekrasne Slovenke zabavljao je i Jacques Houdek

Vladimir Kraljević, Kaly Kolonič, Lucija Potočnik, Jacques Houdek, Barbara Filipović, Ana Haložan, Marija Kraljević

Zahvaljujući velikoj podršci sponzorima i partnerima iz Hrvatske, poput Zagrebačke škole ekonomije i managementa, Klinike Svjetlost, Pletixa, Zlatarne Dodić, Film 54, Eldra i Gama Studio, te slovenskim partnerima poput Zepter Slovenija, Mabat Int., Comma i Humanic, 15. po redu izbor Miss Universe Slovenije održan je prošloga petka u Kongresnom centru hotela Habakuk u Mariboru.

Najljepšom je proglašena Lucija Potočnik, 24- godišnja studentica razredne nastave iz Mislinja, dok su njenim pratiljama proglašene Tanja Božič iz Maribora i Kaja Jokić iz Ljubljane. Fanovi su na službenom Facebook profilu izbora imali priliku birati Miss fotogeničnosti, a tu titulu osvojila je Sabina Mars, dok su same finalistice odabrale najsimpatičniju među sobom, Lolu Jevtić. Nakon izbora uzvanici su novoizabranoj Miss Universe Slovenije 2106. nazdravili rashlađenim francuskim šampanjcem Taittinger na VIP Taittinger party uz bazen hotela Habakuk.

Vladimir Kraljević, Lucija Potočnik, Ivan Biljan

- Baš kao i u Hrvatskoj, nastojimo i u Sloveniji ostati u kontaktu s bivšim nositeljicama titule Miss Universe Slovenije, pa smo tako ove godine dali priliku Dalili Dragojević Velić, Miss Universe Slovenije 2005., koja je prošle godine osnovala modnu kuću Arrmal, pa su natjecateljice u finalu nosile njene večernje haljine, rekao nam je Vladimir Kraljević, vlasnik licenci za Miss Universe Hrvatske i Slovenije.

U glazbenom dijelu programa uz slovenske izvođače Rebeku Dremelj, Alexa Volasko i Klemena Bunderla, sudjelovao je i gost iz Hrvatske, Jacques Houdek, dok je program vodila Kaly Kolonič. Snimku izbora slovenski će gledatelji moći vidjeti na POP TV-u u nedjelju, 3. srpnja.

Kaja Jokić, Ana Haložan, Lucija Potočnik, Ksenija Vržina, Paula Jagar, Barbara Filipović, Sabina Mars, Tanja Božič

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 08:52