VICTORIA BECKHAM ISKRENO

MODNA IKONA ŠOKIRALA PRIZNANJEM Odala je koliko često pere svoje traperice i njezina filozofija vam se vjerojatno neće svidjeti

Victoria Beckham
 Profimedia, INSTAR Images

Jedna od najvećih modnih ikona današnjice, Victoria Beckham, dala je svoje mišljenje o tome koliko često treba prati traperice i prilično šokirala svojim stavom. Neki misle da ih treba oprati nakon prvog nošenja, neki smatraju da im za nekoliko dana nošenja bez pranja neće biti ništa, a postoje i oni koji njeguju filozofiju da se traperice jednostavno ne peru. E, u tu skupinu spada Victoria Beckham.

43-godišnja modna dizajnerica imala je zatvorenu reviju nove kolekcije u sklopu Tjedna mode u Londonu i tom je prilikom za magazin Elle otkrila da su joj najdraži komad iz kolekcije svjetle traperice. Dodala je i da traper uvijek nastoji čuvati što prirodnije pa ga izbjegava prati.

‘Ako djeca nešto proliju po meni, onda ću oprati traperice, naravno, ali čak i tada koristim samo hladno pranje. Inače ih ne perem, uopće ih ne perem’, rekla je.

Objasnila je i koji je jedini pravi način spremanja traperica: ‘Uvijek ih obijesim kad ih skinem, da zadrže oblik koji imaju.’

Čak je i jedan od šefova najpoznatijih traperica na svijetu, kompanije Levi Strauss, Chip Bergh, rekao da se traperice nikad ne bi smjele prati u mašini jer se tako uništava materijal, piše The Sun. Bergh je za magazin Fortune rekao da bismo umjesto toga trebali čistiti samo pojedine mrlje, po mogućnosti četkicom za zube.

‘Svi smo na autopilotu i čim nešto skinemo sa sebe, odmah bacamo u prljavi veš. Dobar par traperica doista ne treba prati u mašini za rublje, ili vrlo vrlo rijetko’, dodao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 08:37