Najveći XYZ premium fashion store otvoren u Zagrebu i Splitu

Najveći premium fashion store u jugoistočnoj Europi nudi više od 50 brandova na jednom mjestu, od toga neke od njih po prvi put u Hrvatskoj

Prvi XYZ PREMIUM FASHION STORE u Hrvatskoj otvoren je 10. veljače u Arena Centru Zagreb otvoren. . Za tjedan dana XYZ PREMIUM FASHION STORE otvara svoja vrata i u City Centru one Split.

Trgovina nudi svjetske brandove dostupnog luksuza na jednom mjestu. U ponudi XYZ PREMIUM FASHION STORE-a nalaze se najpoznatija imena svjetske mode kao što su: Armani Collezioni, Armani Jeans, DSquared2, D&G, Red Valentino, Z Zegna, Zegna Sport, Jil Sander Navy, Ralph Lauren, Pinko, Cerutti 1881, G-Star, Juicy Couture, Tommy Hilfiger, Ice Iceberg i mnogi drugi, a po prvi put na hrvatskom tržištu pojavljuje se linija Burberry London. Osim poznatih brandova za odrasle, u ponudi se nalaze i kolekcije za najmlađe kao što su: Armani Junior, Burberry Children i Juicy Couture. Posebna poslastica zagrebačkog XYZ-a je dječja kolekcija Gucci Kids.

Nakon Beograda i Ljubljane, Sportina Group odlučila je obogatiti modnu ponudu Hrvatske i to otvaranjem XYZ PREMIUM FASHION STORE-a u Arena Centru Zagreb na preko 2100 m2 i u City Centru one Split na 1300 m2 prodajnog prostora. Ukupna vrijednost ovih investicija iznosi preko 7 milijuna eura. Dolaskom XYZ-a na hrvatsko tržište otvorilo se sto novih radnih mjesta, od čega šezdeset u Zagrebu i četrdeset u Splitu.

„Povezivanje svjetski poznatih brandova u XYZ koncept, stvara jedno potpuno novo okruženje na hrvatskom modnom tržištu. Osim izbora brandova koji je jedinstven na ovom tržištu, interijer trgovine i usluga koju nudimo podižu kvalitetu ponude u modnoj mapi Hrvatske, kako u Zagrebu tako i u Splitu.“-izjavila je direktorica Sportine za Hrvatsku, Nina Korać.

Kako bi zadovoljio standarde svojih partnera, XYZ po prvi put na ovim prostorima predstavlja inovativan arhitektonski pristup interijeru, takozvani „shop-in-shop“ koncept. Pojedini brandovi će na ovaj način dobiti vlastiti prostor unutar dućana, koji je osmišljen i opremljen u skladu s njihovim svjetskim standardima.

„XYZ koncept donosi luksuzno okruženje u shopping centre te ujedno u Hrvatsku dovodi najnovije trendove iz svjetskih modnih prijestolnica. XYZ PREMIUM FASHION STORE je vodeći multi-brand store na ovim prostorima, ali sam koncept nudi puno više od kupnje. Našim klijentima želimo ponuditi jedinstven ugođaj vrhunske kupnje koji se temelji na osobnom pristupu, jer osnovni cilj XYZ koncepta je da se naši klijenti osjećaju ugodno“ - izjavio je Artur Mužič, izvršni direktor XYZ PREMIUM FASHION STORE-a.

Osim udobnih i prostranih garderoba unutar prostora, osoblje XYZ PREMIUM FASHION STORE-a svojim klijentima nudi individualan pristup i to na način da imaju mogućnost dostave odjeće na kućnu adresu nakon kupnje, biranje odjeće uz savjete osobnog stilista i članstvo u XYZ klubu sa nizom dodatnih pogodnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:22