LEPRŠAVI LOOK

OGORČENI FRIZER KOJI 30 GODINA ŠIŠA TODORIĆA 'Ništa mi se ne sviđa kod nove frizure, kao da je upravo izašao iz kreveta... Najbolje da odem u London!'

 Hanza Media, Reuters

Ništa mi se ne sviđa kod nove frizura Ivice Todorića, nekako je previše lepršava”, komentirao je dugogodišnji Todorićev frizer Zoran Dačić novi izgled svoje donedavne stalne mušterije.

U kultnom zagrebačkom frizerskom salonu Neno, na uglu Bauerove i Martićeve ulice, s pozornošću se prati sve oko Todorića, koji je tu godinama dolazio gotovo svako jutro pred posao.

Posljednji put Todorić je bio neposredno pred odlazak iz Zagreba, a Dačić uz smijeh kaže: “Najbolje da odem u London i da ga tamo šišam”.

Inače, Dačić je šišao i Todorićeva oca Antu, a u salon Neno dolazio je i Ante Gotovina i mnogi drugi hrvatski uglednici.

Kako frizuru donedavna najmoćnijeg čovjeka na Balkanu komentira Andrej Plenković, također stalna mušterija salona Neno ne žele otkriti, a Zoran Dačić koji je Todorića šišao gotovo trideset godina sadašnju frizuru svoje vjerne mušterije opisuje “kao da je upravo ustao iz kreveta”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 01:45