TRAŽENI ARTIKLI

OVO SU KREACIJE ZBOG KOJIH JE U HNK NASTAO GRABEŽ Isto se očekuje i sutra kada razvikana kolekcija stiže na police trgovine u centru Zagreba

 
 Darko Tomaš / CROPIX

Modne kreacije proizašle iz suradnje talijanskog dizajnera Giambattise Vallija, javnosti poznatog po ekstravagantnim, ženstvenim haljinama, i švedskog modnog diva H&M sutra stižu na police trgovine u Centru Cvjetni u središtu Zagreba i na web stranicu ovog high street brenda u Hrvatskoj.

Mala crna haljina 1350 kuna

Ako je suditi prema ekskluzivnom VIP shoppingu u HNK u ponedjeljak navečer, Giambattistini komadi planut će u nekoliko sekundi i kad se u četvrtak pojave u trgovini. Naime, nekoliko stotina uzvanika u HNK doslovno je u sat vremena u golemoj gužvi i naguravanju pograbilo sve što je Giambatistta “priredio”, komade u cjenovnom rangu od oko 250 do 3000 kuna.

Crna parka 1350 kn

Kultni brend

Vallijeve haljine iz pret-a-porter kolekcija uglavnom se prodaju po cijeni od tisuću do sedam tisuća eura, a za pojedine haljine gotovo je nemoguće doznati VIP cijenu. H&M se već godinama povezuje s kultnim dizajnerskim brendovima, kako bi ponudio pristupačne interpretacije vrhunskog dizajna odjeće, a neke od uspješnijih suradnji uključuju modne kuće Moschino, Kenzo, Versace i Balmain.

Minica s perlicama 1499 kuna

Ti su dizajnerski komadi proteklih godina izazvali sličnu pomamu u H&M trgovinama diljem svijeta kao što to sada izaziva Valli, “neupitni gospodar visoke mode, s posebno istaknutim darom za nezaboravne siluete”, kako ga hvali H&M.

Kako H&M najavljuje, ovo je prvi put da će Valli djevojke upoznati Valli momke koji, sudeći prema šarenoj i ekstravagantnoj odjeći, moraju biti slobodnog duha, jedinstveni, ekscentrični i eklektični.

Haljina od tila 2992 kuna

Crne parke

Ženska kolekcija prepuna je romantičnih, slojevitih svečanih haljina sa šljokičastim i cvjetnim detaljima, a tu su i zanimljive, kratke jakne i modni dodaci: mini-torbe, dokoljenke i najlonke s logom dizajnera, sandale, remen, marame i nakit.

U kolekciji za muškarce također se nalaze zanimljivi modeli poput crne parke s printom slike iz 17. stoljeća, šljokičastog sakoa i nešto “nosivijih” komada, poput raznobojnih duksi. Zimske kape, čarape i bokserice dolaze u cvjetnim printovima, printovima poljubaca i leopard uzorku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:00