VIŠNJA FILIPČIĆ ČABRAJEC

POBJEDNICU MISS MAME HRVATSKE OBUZELE EMOCIJE 'Ovu lentu posvećujem svim samohranim majkama i ženama koje su preboljele karcinom, kao što sam i ja.'

'Ovu pobjedničku lentu posvjećujem svim samohranim majkama i ženama koje su preboljele karcinom, kao što sam i ja', kazala je Višnja Filipćić Čabrajec
Višnja Filipčić Čabrajec
 Ante Baranić / CROPIX

Iris Rusan iz baranjskog mjesta Luča ponijela je lentu Miss mame Hrvatske u kategoriji od 23 do 39 godina na natjecanju ljepote održanom u subotu navečer u Šibenskom kazalištu koje je okupilo 14 finalistica. U Dijamant kategoriji - od 40 do 53 godine, prema odluci žirija, titula najljepše hrvatske mame pripala je Zagrepčanki Višnji Filipćić Čabrajec. Natjecanje izbora najljepših mama Hrvatske održano je po četvrti puta u Šibeniku u organizaciji vlasnice licence, Šibenke s talijanskom adresom Maje Gnjidić Verdecchije, a uz potporu Grada Šibenika i Turističke zajednice.

- Da se prijavim na natjecanje nagovorili su me suprug Ivan i kćerke Petra i Doris, koji su me i pratili ovdje u Šibeniku. Oduševljena sam što sam među ovako lijepim ženama ponijela ovu titulu - kazala je Iris Rusan.

Višnja Filipćić Čabrajec svoj izbor za najljepšu mamu u kategoriji Dijamant doživjela je vrlo emotivno.

- Ovu pobjedničku lentu posvjećujem svim samohranim majkama i ženama koje su preboljele karcinom, kao što sam i ja. Stoga, moja poruka je da se u životu nikada ne treba predati. Kroz tu svoju životnu nedaću otkrila sam ljubav prema slikanju i shvatila da se ne smije gubiti samopouzdanje i vjera u sebe - kazala je u svom obraćanju Višnja Filipćić Čabrajac.

Lenta najsimpatičnije mame otišla je u ruke šibenske nevjeste Vedrane Bušić. Za mamu s najviše stila proglašena je 24-godišnja Silvia Antolić iz Klanjeca, 43-godišnja Ivana Filipović je 'fashion' mama, a najfotogeničnija je 36-godišnja Nika Ivić Krpić iz Zagreba. Mirela Gašpert Bertić dobila je, pak, lentu za elegantnost, Marija Lučić za osobnost, a najmama 'glamour' postala je Katarina Pintač Pisar iz Novog Marofa.

U stručnom žiriju ovog izbora sjedili su šibenski gradonačelnik Željko Burić, dogradonačelnik Danijel Mileta, ravnatelj šibenske Turističke zajednice Dino Karađole, Anton Dobra kao izaslanik gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, gradonačelnik Belog Manastira Tomislav Rot i šibenski novinar Slobodne Dalmacije Zdravko Pilić. Krune je izradila šibenska dizajnerica nakita Ivana Slavica Vunić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:14