POVRATAK NAKON PORODA

POGLEDAJTE U KAKVOJ JE MODNOJ KOMBINACIJI NA ROLAND GARROSU NASTUPILA SERENA Izgleda kao odijelo superjunaka, a ima i posebnu namjenu

OBJAVLJENO:
 • 30.05.2018. u 13:24

 • Christian Hartmann / REUTERS

  Serena Williams

   

  Američka tenisačica Serena Williams drži da je crni kombinezon koji je nosila tijekom nastupa u prvom krugu ovogodišnjeg Roland Garrosa puno više od samo modnog krika, piše The Guardian.

  Uski crni kombinezon s crvenom crtom na struku dizajniran je naime i da štiti od krvnih ugrušaka. To naravno nije jedini razlog zašto ga je obukla. Williams je rekla da je kombinezonom htjela poslati poruku o samopouzdanju.

  Christian Hartmann / REUTERS

  Serena Williams

   

  Christian Hartmann / REUTERS

  Serena Williams

   

  "Osjećam se kao da taj kombinezon predstavlja sve žene koje su u svom životu, kada je riječ o njihovom tijelu, prošle puno mentalnih i fizičkih prepreka i koje su nakon tih iskušenja vratile samopouzdanje i vjeru u sebe", rekla je Williams nakon što je na teniskom terenu Philippe Chatrier u prvom kolu Roland Garrosa pobijedila Kristinu Pliškovu (rezultat je bio 7-6(4), 6-4).

  "Prilika je to da inspiriram cijeli niz nevjerojatnih žena i djece."

  Williams se slično obukla i 2002. godine tijekom nastupa na US Openu, samo što tada njezina oprava nije imala dugačke nogavice. Tenisačica Anne White nastupila je 1985. godine u Wimbledonu u bijelom kombinezonu dugačkih nogavica i rukava.

  Rudy Lhomme / Action Images

  Serena Williams

  Shaun Best / REUTERS

  Serena Williams

  Getty Images

  Anne White

   

  Williams je varijantu kombinezona koji je nosila u Roland Garrosu nazvala "kombinezon - nova verzija, 2.0". "Zovem ga mojim kombinezonom inspiriranim Wakandom", rekla je tenisačica, referirajući se na izmišljenu afričku zemlju iz serijala stripova o superjunaku Crnoj panteri.

  "(Ljudi iz Nikea i ja) smo ga dizajnirali puno prije izlaska (Crne pantere), ali me svejedno podsjeća na njegov kostim", rekla je Williams. "Kada nosim taj kombinezon osjećam se kao princeza ratnica. Stalno živim u svijetu mašte. Uvijek sam htjela biti superjunakinja i na ovaj način to nekako i mogu."

  Pobjeda u prvom kolu turnira Roland Garros bio je prvi natjecateljski meč koji je Williams odigrala u posljednjih 16 mjeseci. Podsjećamo, tenisačica je u braku s osnivačem internetske stranice Reddit Alexisom Ohanianom, a par je 1. rujna dobio kćerku Alexis Olympiju.

  Izdvajamo