(NE)KUPUJMO HRVATSKO

PRAVO BLAGO U ORMARIMA ŽENA IZ DINASTIJE TODORIĆ Odjeća slavnih brendova vrijedna je više od 300 tisuća kuna, ali jedna je torbica svima zapela za oko

 
 HANZA MEDIA

"Okanite se haljina, cipela, torbi i svega toga", rekla je Jadranka Todorić novinarima ispred Kulmerovih dvora kada se još nije znalo hoće li se Ivica, Ante ili Ivan Todorić vratiti u Hrvatsku kako bi se očitovali o optužbama DORH-a.

Međutim, kako piše Dnevnik.hr, to će ići malo teže budući da su određeni članovi obitelji Todorić uz pomoć novca stečenog radom u Agrokoru sebi priskrbili veliku količinu luksuznih modnih predmeta. Modni stručnjaci su temeljem javnih pojavljivanja Ive Balent i Milice Mihajlović procijenili da sadržaj u njihovim ormarima vrijedi i više od 300 tisuća kuna, a jedna je torbica svima posebno zapela za oko.

Pozirajući kao blagajnica, Iva je izložila torbu vrijednosti 60.000 kuna. Blagajnica Konzuma dvije godine mora raditi kako bi zaradila taj iznos. Možda su slogan 'Kupujmo hrvatsko' trebali obogatiti dodatkom 'nosimo francusko i talijansko'.

Livio Andrijić / HANZA MEDIA

"Kič, kič. Previše detalja tako da je Iva Balent izgledala kao božićna jelkica. Problem je u tome što kad si na top-poziciji, ljudi nisu iskreni. Svi su tada klimali glavom i tvrdili da joj to stoji odlično", kaže kustos Joško Tešija.

Konfekcijske mjere Ive Balent navodno su zapisane u modnoj kući Dior. A s obzirom na količinu Chanelovih komada, nismo sigurni da ih i ondje nisu imali: "To je praksa u svijetu. Ako si malo bolji kupac, onda će to učiniti i prekrojiti haljinu po tvojim mjerama", kaže Snježana Mehun.

Šogorica Milica Mihajlović voljela je promovirati domaće dizajnere. Na eventima se katkad pojavila u nekoliko puta viđenim komadima. No, govoriti o domaćem, dok si od glave do pete odjeven u Chanel, i nije baš uvjerljivo. Oku javnosti najmanje su se izlagale gospođa Vesna Todorić i njezina uskoro bivša snaha Martina...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:16