NATJECANJE LJEPOTE

ŠIBENČANKU JELENU U ŽESTOKOJ KONKURENCIJI IZABRALI ZA NALJEPŠU MAMU RH 'Sve su natjecateljice bile prelijepe, stoga sam jako uzbuđena zbog pobjede'

AUTOR:
  • Ante Talijaš

 • OBJAVLJENO:
 • 03.09.2017. u 12:42

 • Nikša Stipaničev / HANZA MEDIA

   

  U konkurenciji 13 finalistica, Šibenka Jelena Živković ponijela je lentu Miss mame Hrvatske u kategoriji od 23 do 39 godina, na natjecanju u ljepoti koje je drugu godinu zaredom održano u Šibeniku, a po licenci koja je u vlasništvu Maje Gnjidić, Hrvatice koja živi u Italiji.

  - Sve su natjecateljice bile prelijepe, stoga sam jako uzbuđena zbog pobjede. Na ovom natjecanju upoznala sam divne žene, izmijenile smo iskustva i svoje životne priče - kazala je 30-godišnja Jelena Živković, ugostiteljska radnica iz Šibenika i majka dvoje djece.

  Na Izboru Miss mame Hrvatske održanom u šibenskom kazalištu, najljepšom u kategoriji od 40 do 53 godine žiri je proglasio Splićanku Dijanu Vitanović Martić, vlasnicu fitness kluba.

   

  Ove dvije najljepše mame Hrvatske, ponijele su krune dizajnerice nakita Ivane Slavice Vunić, a osvojile su i vrijedne nagrade sponzora.

  U stručnom žiriju bili su šibenski gradonačelnik Željko Burić, njegov zamjenik Danijel Mileta, direktor Ureda Turističke zajednice Šibenika Dino Karađole, suvlasnik licence Luigi Verdechhia i bivša najljepša gospođa Hrvatska Ivana Smoje.

  Prema njihovoj odluci za Miss fotogeničnosti proglašena je Ana Simonović, dok je Dajana Zeko ponijela prvu nagradu u kategoriji estetskog dojma. Među mamama, žiri je najsimpatičnijom proglasio Mirjanu Brezak, najglamuroznijom Kseniju Bekar. Kristina Sabo osvojila je nagradu za osobnost. Marina Grgas, pak, ponijela je titulu miss elegancije.

  Izdvajamo