NAJPRESTIŽNIJI IZBOR LJEPOTE

SPEKTAKULARNE FOTOGRAFIJE S POSLJEDNJIH PRIPREMA ZA FINALE MISS UNIVERSE Djevojke već znaju posao, pa im fotkanje u kupaćim kostimima nije teško palo

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 19.03.2018. u 22:28

PR

 

Najprestižniji izbor ljepote u Hrvatskoj, Miss Universe Hrvatske, održat će se 21. travnja 2018. u Studiju Anton Marti uz izravni prijenos na Hrvatskoj televiziji, a za titulu najljepše natjecati će se 19 finalistica.

Finalistice Miss Universe Hrvatske 2018.

Dijana Balog, 26, Nedelišće

Suzana Blažanović, 21, Tenja

Petra Čapalija, 21, Solin

Silvana Došen, 26, Split

Monika Fadiga, 19, Jastrebarsko

Danijela Galeković, 23, Zagreb

Sara Ivaštinović, 18, Županja

Ivona Knaus, 20, Kaštel Lukšić

Marisabel Majić, 21, Zagreb

Edita Marenić, 25, Zabok

Matea Marojević, 24, Rijeka

Esther Martelanz, 19, Opatija

Martina Mitar, 19, Seget Donji

Laura Pende, 22, Rab

Mia Pojatina, 22, Nova Gradiška

Anastazia Roščić, 22, Split

Zlata Stefanova, 24, Rijeka

Petra Tunjić, 22, Zagreb

Iris Volf, 24, Zagreb

 

One su pripreme za izbor započele u petak u Zagrebu, gdje im je dom za vrijeme priprema luksuzni hotel Esplanade. U Zagrebu su djevojke snimile promotivne razglednice po gradu, napravile probu dnevnog looka koji će nositi na izboru u KiK Textillien, probu večernjih haljina Sherri Hill i cipela Baldinini, a potom su otputovale u Dubrovnik.

U novootvorenom Sheraton Dubrovnik Riviera hotelu odradile su prvo službeno fotografiranje u kupaćim kostimima Pletix pred kamerom fotografa Sama Mervara.

PR
 

Da bi ovogodišnje finalistice zaista zablistale pred kamerama pobrinuli su se make-up artisti Estee Lauder te stilisti New moment hair & makeup design iz Dubrovnika koji su za njegu i stiliziranje kose koristili vrhunske Schwarzkopf Professional proizvode. Svaki njihov korak za vrijeme priprema budno prati kamera Borisa Šepera, što će kasnije gledatelji imati priliku vidjeti za vrijeme finalne večeri.

Pogledajte fotografije s priprema finalistica!

 

Djevojkama se na pripremama pridružila i Shanaelle Petty, Miss Universe Hrvatske 2017., koja je treća naša predstavnica koja se plasirala u Top 16 na svjetskom izboru Miss Universe u studenom prošle godine te će ovogodišnjim finalisticama prenijeti svoja iskustva sa svjetskog izbora i dati im savjete kako se što bolje pripremiti za hrvatsko finale, ali i za svjetsku pozornicu. Shanelle će po završetku mandata svoje zadnje „slobodno“ ljeto provesti u Hrvatskoj, a nakon toga seli u Boston, gdje će započeti studij matematike i fizike na prestižnom Massachusetts Institute of Technology (MIT) na koji je primljena još lani, no pauzirala je godinu zbog obaveza Miss Universe Hrvatske.

U izravnom prijenosu na Hrvatskoj televiziji 21. travnja saznati ćemo kojoj od ovogodišnjih finalistica će Shanaelle Petty predati krunu Zlatarne Dodić, a ona će time steći pravo i privilegiju predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote, Miss Universe. Pobjednicu očekuje i puno vrijednih nagrada, od kojih je jedna od najvećih stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM) za četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij u vrijednosti do 20.000 Eura. 

Do samoga finala pratite sva zbivanja u vezi Miss Universe Hrvatske na društvenim mrežama: Facebooku, Twitteru (@MissUniverseCro) i Instagramu (@missuniversecroatia) te na portalu Jutarnji.hr, u tiskanim izdanjima Jutarnjeg lista i Glorie te na Tportalu. 

MISS UNIVERSE® najprestižniji je izbor ljepote na svijetu s tradicijom dugom 66 godina, kojeg je dosadašnji vlasnik, Donald Trump, sada predsjednik SAD-a, nakon objave kandidature prodao WME/IMG agenciji, globalnom lideru u svijetu zabave, sporta, događanja, medija i mode. Pobjednica MISS UNIVERSE® godinu dana živi u New Yorku i surađuje s raznim organizacijama za borbu protiv širenja HIV-a i borbi protiv AIDS-a, te postaje ambasadorica dobre volje pri UN-u. Izbor Miss Universe® uživo ili putem snimke gleda više od milijardu ljudi u 180 zemalja svijeta.

Aktualna Miss Universe® je 22-godišnja Demi-Leigh Nel-Peters iz Južnoafričke Republike. Demi-Leigh je završila poslovni management na North-West University i govori Engleski i Afrikaans. Budući da je i sama imala neugodno iskustvo pokušaja otmice, jedna od njenih platformi kao Miss Universe je edukacija mladih žena i djevojaka u stjecanju vještina samoobrane, Ona svoju godinu mandata živi u New Yorku, a osim „odrađivanja“ crvenih tepiha i premijera, modnih revija i modnih kampanja, njena dužnost je suradnja s mnogim humanitarnim organizacijama uključenim u borbu protiv širenja virusa HIV-a.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo