SLAVA U STAROJ DOBI

Splitska bakica postala senzacija svjetskih medija, evo koji je razlog!

 Instagram Tea Flego / Instagram Tea Flego

Splitska vizažistica Tea Flego postala je popularna diljem svijeta zahvaljujući transformacijama koje je priuštila svojoj dragoj baki, a potom je objavila na Instagramu.

Možda još popularnija od Tee postala je sama baka koja je trenutno najpopularniji model za šminku u tim godinama i nosi nadimak ‘Glam Ma’.

Tea na svom Instagramu i Facebooku često objavljuje fotografije prije i poslije, no najsnažniji dojam ostavljaju slike njezine 80-godišnje bake Livije Mulac koju šminka pomlađuje i dvadesetak godina.

O Teinim sjajnim šminkerskim sposobnostima pisali su svi veliki svjetski mediji - od najčitanijeg dnevnog lista u Italiji Corriere della Sera, preko britanskih Metroa, The Suna, Daily Maila i Mirrora, do Huffington Posta, Buzzfeeda, ABC-a, Yahooa i drugih.

Livia živi u domu za starije osobe u Splitu, a Tea je splitsku adresu zamijenila pulskom gdje ima i svoj make up studio. No, ćesto je posjećuje i tad se upuštaju u avanture šminkom.

Flego kaže da joj je najomiljeniji dio prekrivati bore, a otkako je postala poznata na internetu, Livia je hit i u domu gdje je zovu zvijezdom.

I Livia je potvrdila da uživa u šminkanju, a nakon što je unuka uredi, osjeća se poput filmske zvijezde. Ova vitalna bakica ima petero djece, 12 unuka i 12 praunuka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 16:37