NUDE JOJ STUDENTSKE POPUSTE

'Svi misle da nemam više od 30 godina, a imam sina koji je 21-godišnjak. Ovo je moj recept'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 30.05.2016. u 09:15

Facebook

Pogledate li ženu na fotografiji, vjerojatno ćete kao i većina internetskih korisnika pomisliti da ima dvadesetak, maksimalno tridesetak godina.

 

Pameli Jacobs često nude studentske popuste, a kad je u šetnji sa svojim 21-godišnjim sinom, ljudi misle da mu je djevojka. Međutim, ona ima 53 godine i zadovoljna je životom i sobom što se na njoj nedvojbeno i vidi.

 

‘Muškarci često komentiraju moj izgled i ne vjeruju mi kad kažem koliko godina imam, misle da lažem. A onda ih pitam koja bi si žena dodala godine pa im je jasno da sam iskrena’, kaže Pamela.

 

 

Britanka iz Leedsa za medije je otkrila tajnu svoje mladolikosti. Naravno, velik dio sigurno može zahvaliti genima, no smatra da joj neke navike definitivno pomažu da ostane mlada.

 

 

Prije nego što izlazi iz kuće uvijek nanosi kremu za sunčanje, a opsjednuta je i kokosovim uljem za kojeg je zapravo sigurno da joj daje zdravi, mladoliki izgled, piše Yahoo. ‘Veliki sam obožavatelj kokosovog ulja. Majka nam ga je nanosila na kosu i kožu kad smo bili mali pa mi je tako ostala navika’, rekla je Pamela.

 

Koristi ga u salatama, kao zaslađivač u kavi, za skidanje šminke, za tretmane kose te za tijelo.

 

Osim toga, izbjegava žitarice jer se od njih, kaže, osjeća napuhnuto, te jako slatko voće. Sve ostalo jede normalno, kako joj dođe: ‘Držim se pravila 80 prema 20. 80 posto prehrane jedem dobro i zdravo, a 20 posto si dozvoljavam ukrasti neki neobičan desert, alkohol ili tamnu čokoladu.’

 

Što se vježbanja tiče, bavi se yogom i odlazi u saunu što također, smatra, pridonosi lijepom izgledu kože. Sigurno pomaže i pozitivan pogled na život o čemu kaže: ‘Mislim da je tajna vječne mladosti smijati se svaki dan. Najbolja stvar kod mladolikog izgleda je to što se osjećam dobro i imam samopouzdanja.’

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo