DOGAĐA SE I NAJBOLJIMA

VIDEO: JEDNA OD NAJPLAĆENIJIH MANEKENKI NA SVIJETU POSRNULA NA PISTI Publika ostala u nevjerici kada je nosom poljubila pod

 Screenshot / Reuters / YouTube

Jedna od najplaćenijih i najpoznatijih manekenki na svijetu, uskoro 20-godišnja Bella Hadid, također može imati loš dan, a to je pokazala kad je završila s nosom na podu piste na Tjednu mode u New Yorku u srijedu.

Gosti na modnoj reviji Michaela Korsa, slavnog dizajnera čiju je crnu haljinu Hadid nosila, ostali su u šoku, ali su se uspjeli sabrati i uključiti mobitele kako bi snimili ljepoticu u nevolji. Problem su, čini se, izazvale 15 centimetara visoke štikle.

Na pisti su osim Belle za Korsa prošetale i Kendall Jenner, Joan Smalls i Romee Strijd, no one su uspjele ostati na nogama, a u publici su od poznatih osoba među ostalima bile glumice Emily Blunt i Sienna Miller.

Mlađa sestra jednako slavne Gigi Hadid profesionalno se bavi manekenstvom tek godinu dana nakon što se godinama bavila jahanjem, no njezin je uspjeh neosporiv.

I sama Bella se kasnije našalila na svoj račun na svom profilu na Instagramu. Uz kratki video snimljen neposredno prije pada napisala je: ‘Hvala puno što ste me angažirali za show @michaelkors @johndavidpfeiffer. Samo nekoliko trenutaka ranije…’

Michael Kors today Thank you so much for having me in the show @michaelkors @johndavidpfeiffer (seconds before )

A video posted by Bella Hadid (@bellahadid) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:41