NOVI TREND

VIDEO: ZAPANJUJUĆI REZULTATI ISTRAŽIVANJA Gotovo polovica muškaraca priznala da briju dlačice na nogama! Evo što o tome misle žene

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 18.10.2016. u 00:00

Screenshot/YouTube

Žene to čine već desetljećima, no čini se kako nisu jedine koje robuju britvicama.

Iznenađujući rezultati najnovijeg istraživanja pokazali su kako gotovo polovica modernih muškaraca u današnjem svijetu brije dlake na nogama - ili samo potkraćuje dlačice trimerom.

Naime, Men's Health je proveo anketu među svojim fanovima na Facebooku nakon što su primijetili da sve više i više muškaraca koji idu u teretanu nema dlaka na nogama, te su se upitali je li to novi rastući trend.

- Rezultati su nas zapanjili - priznaju urednici magazina, i otkrivaju kako je čak 33,1 posto muškaraca priznalo da koriste trimer kako bi skratili dlačice, a čak 15,3 posto ih je kazalo kako briju noge često i da im to nije nimalo čudno.

Tek nešto više od polovice (51,6%) inzistiralo je da nikad neće taknuti dlake na svojim nogama.

Novinare je zanimalo što žene misle o ovom trendu, pa su saznali da se 30 posto žena djelomično slaže s idejom o skraćenim dlakama na muškim nogama, dok je gotovo četvrtina (22 posto) potvrdila kako 'obožava' muškarce s friško obrijanim nogama.

Dok neki sportaši briju noge zbog praktičnih razloga, postaje sve učestalije da muškarci briju noge iz čisto estetskih razloga.

Lanac kozmetičkih klinika SK:N potvrđuje kako ovaj trend sve više uzima maha.

Naime, 2009. samo 781 muškarac u dobi od 18 do 25 godina bukirao je tretman laserskog uklanjanja dlačica, a već do rujna 2013. isto je učinilo 1376 muškaraca.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo