BAJKOVITI DANI

VRHUNSKA MODNA ZBIVANJA NA ZAGREB WINTER FAIRYTALE Matea Benedetti, Boris Pavlin i Boutique Absolut predstavljaju se gostima adventske zimske bajke

 
 Zagreb Winter FairYtale

Zagreb Winter FairYtale, osim sjajnih premium brandova koje će predstaviti, zamišljen je i kao bajkovit večernji izlazak. Izložba svjetskih primjeraka automobila, satova, brodova, fascinantnog nakita i mnogih ostalih predmeta koji svojom ljepotom i vrijednošću uljepšavaju život, upotpunjeni su vrhunskim glazbenim programom, ali i pravom modnom poslasticom. Za nju su zaduženi modni znalci Matea Benedetti, Boris Pavlin i Boutique Absolute.

Zagreb Winter FairYtale

Matea Benedetti, slovenska modna dizajnerica prvi će put svoje modele predstaviti hrvatskoj publici. Poznata u cijelom svijetu, svoje modele opisujekroz tri riječi: održivost, inovacija i luksuz. Kombinira ekološki duh i revolucionaran proizvodni proces, a usredotočuje se na rijetke, dragocjene i inovativne materijale. Ljepota i kvaliteta odjeće koju stvara ide dalje od onoga što oko može vidjeti. Veganska koža od lišća ananasa, organska vuna i svila, bambus, konoplja glavni su junaci njezinih modnih priča. Najfinija svila, ručno vezena čipka te unikatnost svakog komada čine prepoznatljiv potpis Borisa Pavlina.

Zagreb Winter FairYtale

Zagreb Winter FairYtale

Zagreb Winter FairYtale

Zagreb winter fairytale

Zagreb winter fairytale

Beskonačno romantične i delikatne, izrađene tehnikama klasičnog couture-a, njegove kreacije otvaraju prozor u neko drugo, sanjivo vrijeme, lišeno današnje masovne proizvodnje i kloniranog izgleda. Svaka haljina pravo je malo umjetničko djelo koje nastaje tjednima minucioznog ručnog rada, a konačan rezultat je prava mala bajka ženstvenosti i nježnosti.

Boutique muške mode Absolute na Zagreb Winter FairYtale-u predstavit će se brandovima Karl Lagerfeld, Carl Gross Black Line i CG Club. Modna revija sva tri autora održat će se u četvrtak, 6. prosinca 2018. u 19:00 sati u Hali V Tehničkog muzeja. Zagreb Winter FairYtale funkcionira kao luksuzna jahta usred grada na čijoj je palubi moguće pogledati lijepe i vrijedne stvari, doživjeti inspirativne susrete i susresti drage ljude, uživati u vrhunskoj gastronomiji i posebno osmišljenom glazbenom programu.

Izložba lijepih i vrijednih predmeta, Zagreb Winter FairYtale, održava se u Zagrebu u sklopu Adventa, od 5. do 8. prosinca u Hali V Tehničkog muzeja. Izložba je sjajna prilika na jednom mjestu vidjeti sve što nude luksuzni i vrijedni svjetski brendovi, bilo da je riječ o premium automobilima, yachtingu, satovima, nekretninama, visokoj modi, umjetničkim djelima, putovanjima… Sve ovo i još puno ostaloga ispunit će četiri bajkovita dana koja, prije svega, slave hedonizam i ljepotu uživanja u lijepim i vrijednim stvarima. Vrhunska gastronomija, vrhunski glazbeni program i odlični izvođači zaokružuju ovu modnu bajku s humanitarnim karakterom.

Organizator izložbe je magazin Yachts Croatia. Jedinstveno tiskano izdanje u regiji koje objedinjuje tri osnovne tematske cjeline: Yachting, Lifestyle i Duh Mediterana. A zajednička im je poveznica – hedonizam, odnosno specifičan životni stil – Yachts Style.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:57