CHRISTENSEN JOŠ UVIJEK U FORMI

Za nju vrijeme kao da je stalo! Obarala je s nogu prije 25 godina... obara i danas

 Screenshot YouTube / Screenshot YouTube

Supermodel Helena Christensen dokazala je da i sa 47 godina itekako može konkurirati mlađim kolegicama manekenkama.

Bivša Victorijina anđelica snimila je modnu kampanju za vlastitu liniju laganih ženskih košulja, i to u suradnji s danskom dizajnericom Camillom Staerk i resortima Thomson Sensatori.

Snimanje je odradila u jednom od Sensatori resorta u Meksiku, a kolekcija je namijenjena ljetnim mjesecima i stajlingu za plažu.

‘Najvažnije kod odmora je opuštanje, a pravi komadi odjeće mogu transformirati i vaše iskustvo i stil. Košulje koje smo Camilla i ja dizajnirale mogu se nositi i na plaži i u kafiću, dizajnirane su tako da se žena osjeća šik u svakom okruženju’, rekla je Christensen za Daily Mail.

Helena Christensen bila je jedna od najpopularnijih i najtraženijih manekenki na svijetu. Svojedobno je dizajner Gianni Versace rekao da ima ‘najbolje tijelo na planetu’, a godine na nju kao da nisu utjecale.

Ipak, povukla se s modnih pista da bi se mogla posvetiti obitelji, a o poslu je rekla: ‘Previše posla mi jednostavno više nije sjedalo. Jako snažno doživljavam sve oko sebe. Morate biti prilično samosvjesni i realni, što ste sposobni napraviti i što vas čini sretnima. To je buran posao, pogotovo kad imate 20 godina i tek počinjete. Uvijek je napeto i kaotično.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:13