SRETAN POVRATAK

NAKON ŠEST GODINA LUTANJA VRATILA SE VLASNICIMA Crni mačak davno je pobjegao, već su izgubili nadu da će ga ikad naći, a onda su dobili poziv

 Profimedia, INSADCO Photography

Crna mačka Clyde koja je nestala prije šest godina u četvrtak se ponovno susrela sa svojim vlasnicima, piše BBC.

Clyde je svojim vlasnicima Melanie i Robu Sargeantu pobjegao 2013. godine, i to nekoliko dana nakon što su se preselili u novi dom u engleskom gradu Bradfordu-na-Avonu u okrugu Wiltshire.

Clyde je nakon nestanka poslije selidbe u srijedu donesen kod veterinara kao mačka lutalica. No, čim mu je skeniran mikročip, doznalo se da Clyde nije lutalica već da ima svoju obitelj.

Clydeov povratak šokirao je njegovu vlasnicu. "Bio sam u potpunom šoku kada su rekli (meni i mojoj supruzi) da se pojavio. Jako smo sretni što nam se naša crna mačka vratila taman na Noć vještica", rekla je Melanie Sargeant.

Sargeant je Clydea i njegovu sestru Bonnie udomila iz azila prije 15 godina.

Sargeantovi su Clydea nakon nestanka danima tražili.

"Svugdje smo ga tražili. Objavili fotografije i sve to. Nije bilo nikakvih vijesti sve dok nam se veterinari nisu javili i rekli da imaju našu mačku", rekla je Sargeant. "Bila sam u totalnom šoku. Požurila sam veterinaru. Osoblje se smijelo i govorilo mi da sam očito u šoku."

Veterinarska ambulanta Harris, Hill i Gibbons rekla je da im je mačka donesena kao lutalica te da se "motala oko doma za starije i nemoćne osobe".

Smatra se da je Clyde na toj lokaciji proveo posljednje četiri godine. Hranilo ga je osoblje doma, a nosio je ime George.

Melanie je rekla da ga je odmah prepoznala po njegovim očima. "Jučer sam mu ime govorila cijeli dan i stalno se okretao. No, Bonnie i Clyde se još nisu upoznali. Mislim da će se šokirati", našalila se Sargeant.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:12