SLOMIO JOJ SRCE

NOGOMETAŠ PRELJUBNIK VJENČANJE OTKAZAO SAMO NEKOLIKO DANA RANIJE Njegova zaručnica to je saznala na najgori mogući način

 Instagram

Lea Shevlin ostala je u šoku kada je saznala da njezinog vjenčanja sa škotskim nogometašem Allanom Gregorom neće biti , piše The Sun.

Da se ipak neće udati, Lea nije doznala od njega samog, već ju je o svemu obavijestila njezina organizatorica vjenčanja.

Iako ga je putem društvenih mreža izvrijeđala jer joj nije imao hrabrosti reći u lice da se ne želi oženiti s njom, Lea je na svom blogu ispričala da je ignorirala znakove upozorenja tijekom njihovg odmora u Dubaiju samo nekoliko tjedana prije vjenčanja.

- U jednom trenutku se okrenuo prema meni i rekao mi da se ne može oženiti - napisala je Lea.

Sljedeća dva dana mislila je da se šali jer se dalje nastavio ponašati kao i obično.

- Mislila sam da je bio pijan kad je to rekao. A onda sam dobila e-mail od svoje organizatorice vjenčanja da je sve otkazano - ispričala je Lea. Dodala je da Allan nije imao neko logično objašnjenje za to što je napravio, već da joj je samo rekao da se prestrašio te da nije mogao proći kroz sve to jer on zapravo ne vjeruje u brak.

- Pokušao me uvjeriti da je tu samo riječ o komadu papira te da nam to ne treba da bi bili zajedno. Želio je ostati sa mnom u vezi, ali brak ne želi. Tvrdi da, ako bi se ikad predomislio, s nikim se ne bi radije vjenčao nego sa mnom - priča Lea.

No nije pristala na to jer, kako je majka kćeri, voljela bi imati obitelj i nekoga na koga će moći računati.

- Jednostavno nam nije bilo suđeno. To je njegov gubitak i znam da će to uskoro shvatiti - zaključila je.

Njihovu vezu i ovako i onako već su ranije narušile navodne priče o Allanovoj nevjeri. Vjenčanje su planirali čak 18 mjeseci.

Par zajedno ima 4-godišnju kćer Noelle.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:35