KALANI I JARANI

FOTO: RODILA BLIZANKE RAZLIČITE BOJE KOŽE Ovo se događa samo jednom u milijun slučajeva

 Facebook

U gradu Quincyju, u američkoj državi Illinois, ovih mjeseci veliku pažnju medija i javnosti privlače blizanke, i to ne samo zato što su slatke kao uostalom sve bebe, već zato što su različitih boja kože.

Danas devetomjesečna Kalani naslijedila je od majke Whitney Meyer svjetlu put i plave oči, a njezina sestra Jarani tamnu je boju kožu naslijedila od oca Tomasa Deana.

Meyer je bijele, a Dean je crne boje kože. ‘Mi smo blizanke. Kalani je bijele rase s plavim očima, a Jarani je crne rase sa smeđim očima’, napisala je Whitney nedavno na Facebooku uz fotografiju blizanki rođenih u travnju prošle godine.

Ovakav se fenomen dogodi jednom u milijun slučajeva, a prema nekim istraživanjima par, gdje su majka i otac različite boje kože, ima otprilike šanse 1 prema 500 da im blizanci budu različite boje kože, piše People.

‘Kad su se tek rodile, silno sam htjela vjerovati da su različitih rasa, ali to je toliko rijetko da nisam mislila da se dogodilo nama! Ali, ispalo je da su blizanke različtiih rasa’, rekla je Meyer za lokalne novine KHQA.

Majka troje djece rekla je i da je Kalani puna energije i puže na sve strane, dok Jarani voli jesti i još uvijek nije toliko zainteresirana za puzanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 21:49