LIJEP POTEZ

MEDVJEDI PREDALI DONACIJU KLAIĆEVOJ Hokejaši predali vrijednu donaciju onkološkom odjelu dječje bolnice

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 07.12.2017. u 14:12

Zagreb, 311017.
Dom sportova.
Utakmica EBEL lige, KHL Medvescak - HC Orli Znojmo.
Na fotografiji: Michael Boivin.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Foto: Marko Todorov / CROPIX

Tijekom dva mjeseca ove godine zagrebački klub hokeja na ledu Medveščak je zajedno sa svojim partnerima i navijačima prikupljao donacije za tehničko opremanje onkološkog odjela Klaićeve dječje bolnice. Cilj je bio prikupiti sredstava i bolnicu opskrbiti dlanovnicima i TV prijemnicima za bolesničke sobe malih junaka kako bi svoje bolničke dane provodili u zabavi, prateći nastavu iz svojih bolesničkih postelja i komunicirajući s prijateljima izvan bolnice.

Samo dan prije blagdana Sv. Nikole Medvjedi Tomislav Zanoški, Mike Aviani, Bruno Kegalj, Ivan Janković, Luka Jarčov i Vilim Rosandić posjetili su dječji onkološki odjel zagrebačke Klinike za dječje bolesti Klaićeve bolnice i u društvu dobrotvora i navijača Medveščaka Pave Šukana, koji je i pokrenuo ovu veliku akciju, te liječnicima i štićenicima bolnice predali ovu vrijednu donaciju.

 - Kada biste me pitali da vam usporedim ljepotu sretnog dječjeg osmjeha s nekim od svojih najdražih sportskih uspjeha ne bih to mogao jer nema veće radosti, iskrenosti i ljepote od osmijeha sretnog djeteta. Drago mi je da smo zajedno sa svojim navijačima uspjeli ovoj djeci i njihovim roditeljima koji provode dane zatvoreni u bolnici barem na trenutak vratiti osmijeh na lice i ove teške dane učiniti barem malo ljepšima - izjavio je napadač Medveščaka i miljenik navijača Tomislav Zanoški u ime cijelog tima.

 - Nakon što smo ispunili svoje obećanje i s dlanovnicima i TV prijemnicima danas opremili bolesničke sobe dječjeg odjelu zagrebačke Klinike za dječje bolesti te čekaonicu dječje bolnice u Klaićevoj, odlučili smo donacije od preostalih bijelih pakova koje prodajemo u akciji tijekom prosinca preusmjeriti na bolnicu Otočac - rekao je Pavo Šukan prilikom predaje donacije u zagrebačkoj Klaićevoj bolnici.

Donacija bolnici u Otočcu trebala bi biti uručena krajem prosinca, a bijeli pakovi dobrote prodavat će se tijekom cijelog prosinca na svim domaćim utakmicama Medveščaka. Minimalna donacija je 100 kuna, a u prodaji je 150 bijelih pakova dobrote. Pakovi se mogu naručiti i putem emaila na [email protected]


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo