GORAN PAUK

ŠIBENSKO-KNINSKI ŽUPAN PRVI PUT PROGOVORIO O PRINOVI U OBITELJI Očekuje dijete s 19 godina mlađom suprugom, trudnoću joj vodi gradonačelnica Vodica

 
Župan Goran Pauk i supruga Katarina
 Niksa Stipanicev / CROPIX

Dok traje demografska obnova, nema odmora za Gorana Pauka, šibensko-kninskog župana, koji je u 57. godini, ali će u svibnju ove godine treći put postati otac. I to sa trećom suprugom, koja je 19 mlađa od njega, piše Slobodna Dalmacija.

- Čudo je "Fejs". Kupili smo ja i Katarina kolica za bebu, ona me slikala, slika otišla u virtualni svijet... - smije se Pauk, koji je i inače vrlo aktivan na društvenim mrežama, osobito na Facebooku.

A poznat je i kao vrlo otvorena osoba, pa mu nije problem reći da će nakon dvoje ratne, dobiti, evo, bit će, hvala Bogu, sve u redu, i treće, ovaj put mirnodopsko dijete. Nakon Tine, koja je rođena 1993. i Karla, rođenog 1994. godine.

Ono što je zanimljivo je da trudnoću supruge Gorana Pauka, Katarine Pauk, vodi doktorica Nelka Tomić, koja je pored toga što je gradonačelnica Vodica i omiljena šibenska ginekologinja. Tri godine zaredom osvajala je titulu naj-doktorice u Šibensko-kninskoj županiji. Ona bi je, po tome sudeći, trebala i poroditi.

A Pauk, koji je i nekadašnji uspješni nogometaš, stoper i branič Šibenika i Hajduka, još ima vremena sustići svog - mlađeg - kolegu Igora Štimca, koji je u kolovozu 2017. postao otac peti put.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:36