NIJE MU LAKO

TAJKUN U NEVJERICI: 'PA TO NISU MOJA DJECA!' Bogataš otkrio da je cijeli život sterilan, silno je bijesan na bivšu suprugu, nudi i izdašnu nagradu

 
Richard i Kate Mason
 Profimedia, Solo

Britanski milijunaš nudi izdašnu nagradu osobi koja mu otkrije tko je pravi otac njegove trojice sinova. Naravno, osjeća se prevarenim jer je 21 godinu mislio da su njegova djeca.

Richard Mason (55) planira napisati knjigu o tome kako ga je bivša supruga Kate prevarila. Za prevaru ju je već tužio i dobio sudski spor pa mu bivša mora isplatiti 250 tisuća funti (više od dva milijuna kuna), koliko je dobila sudskom nagodbom u brakorazvodnoj parnici, piše The Sun.

Mason tvrdi da je u nevjerojatnom stresu i da ga sve to silno muči. Želi da se ljubavnik njegove bivše žene javi ‘radi sinova’. No, budući da se to očito neće dogoditi, ponudio je i novčanu nagradu od 5.000 funti (oko 41.000 kuna) onome tko može otkriti tajnu.

Richard, suosnivač online servisa Money Super Market, razveo se od Kate 2006. U brakorazvodnoj je parnici dobila četiri milijuna funti (više od 33 milijuna kuna), a usto je još dobivala po 3.000 funti (oko 25.000 kuna) mjesečno kao alimentaciju za dječake.

Jan 7, 2019 - London, England, United Kingdom -  A MILLIONAIRE who discovered the three boys he raised as his sons were not his own last night offered a Ł5,000 reward to find their real father's identity.
Richard Mason, 55 - who was told by doctors that he was infertile in 2016 - believes the children were the product of his ex-wife Kate's affair.
After initial denials, she admitted an onoff affair with a colleague during their 20-year marriage, but refused to name him and said they always used contraception. 
(Credit Image: © Kevin Holt/Daily Mail/SOLO Syndication), Image: 405678389, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Solo
Profimedia, Solo
Richard i Kate Mason sa sinovima

Međutim, prije dvije je godine otkrio da ima cističnu fibrozu, nasljednu bolest koja je u njegovom slučaju pogodila pluća, te da je sterilan cijeli život. Njegova bivša supruga Kate (54) priznala je da je povremeno imala aferu, ali je odbila otkriti o kome se radi.

DNK testiranje također je potvrdilo da Richard nije otac njihovih 19-godišnjih blizanaca, a najstariji sin (23) je odbio testiranje.

Richard, koji danas živi s Emmom Jones-Mason u Rhos-on-Sea u Walesu, sad se zalaže za rutinsko DNK testiranje sve novorođenčadi kako u budućnosti ne bi bilo dilema oko očinstva. Kate živi u milijun funti vrijednoj kući u Uttoxeteru u Engleskoj.

Zbog potezanja cijele priče na javni nivo, blizanci su prestali razgovarati s njim. Međutim, treći sin, koji je odbio testiranje, poslao mu je dirljivu poruku:

- Tata, kao što sam ti objasnio još na početku, ti mi nikad nećeš prestati biti tata bez obzira na sve. Naravno da ćemo ostati u kontaktu, to se nikad neće promijeniti. Uvijek ću biti tu za tebe, kao i ti za mene, i uvijek ćeš biti moj tata. Volim te.

Richard je cijeli slučaj nedavno kratko komentirao:

- Još uvijek ih gledam kao svoje sinove premda nisam njihov biološki otac. Jako mi nedostaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:29