NEUGODNJAK KOJI MNOGI DOŽIVE

'TATA JE RADIO SKLEKOVE NA MAMI I ONA SE ČUDNO GLASALA' Roditelji podijelili neugodna iskustva kad su ih djeca zatekla 'na djelu'

 Getty Images/iStockphoto

Mnogi se roditelji u životu moraju suočiti s vrlo neugodnim trenutkom kad ih djeca uhvate usred seksualnog zanosa. Premda se, naravno, radi o nečemu sasvim normalnom, ipak je ponekad teško maloj djeci objasniti što se točno događa pa su roditelji skloni izmišljati kojekakve priče koje na kraju ispadnu jednostavno smiješne, pogotovo ako ih dijete prepričava.

Tako je jedna mama zatražila savjet korisnika najpopularnije stranice za roditelje u Velikoj Britaniji, Mumsnet, nakon što je nju i muža sin zatekao u ljubavnom klinču, piše Daily Mail.

U objavi naslovljenoj ‘Tata je radio sklekove na mami’ gospođa je napisala: ‘Sin od sedam godina upao nam je u sobu usred noći i zatekao nas na djelu. Muž ga je odmah primijetio, ali sigurno je bar nekoliko sekundi stajao i gledao. Jutros je susreo susjedu i ispričao joj, a spomenuo je i čudne zvukove koje je mama proizvodila, a koji su ga očito probudili’.’

Uključili su se i drugi roditelji i podijelili svoja iskustva. Većini je ta tema bila zabavna i objasnili su da se ista stvar dogodila i njima.

‘Nama se kći jednom ušuljala u sobu i sakrila ispod kreveta. Ni žena ni ja nismo primijetila dok se nije počela hihotati. Na svu sreću, bili smo dobro pokriveni poplunom i sad se tome mogu smijati’, napisao je jedan otac.

Jedna je korisnica opisala svoje iskustvo: ‘Naš sedmogodišnjak je čuo da se seksamo neku večer. Bio je u svojoj sobi, ali su mu vrata bila otvorena. Samo nam je povikao: ‘Zar vas dvoje skačete po krevetu? Mogu li se i ja igrati?’ Jao!’

‘Nas je najstarija kći ulovila na djelu kad je imala osam godina. Samo je stajala tamo. Kad sam otvorila oči i vidjela je, muž je odmah ispalio: ‘Imao sam mali napad astme pa mi je mama pomagala.’ Ona je na to odgovorila: ‘Aha, ja sam mislila da se seksate.’ Nakon toga je samo izašla’, napisala je korisnica.

Mnogi su ženu s početka priče uvjeravali da doista nema razloga za brigu i uzrujavanje pa joj je korisnica pod nadimkom MissVictoria napisala: ‘Iskreno, nije to ništa strašno. Bračni par s djetetom vodi ljubav, pa što. Najiskrenije, mislim da bi mnogi mogli biti ljubomorni.’

Jedna mama je preporučila stručnu literaturu za rješavanje situacije, a jedna je rekla da bi svom djetetu ispričala da se radi o privatnom vremenu mame i tate o kojem ne smije pričati drugima ili pokušati objasniti što je to seks, ali također napomenuti da o tome ne priča s drugima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 14:49