SLUČAJNA OBITELJ

VELIKO SRCE HRABROG VATROGASCA Majstor pomogao ženi u trudovima, a onda je uslijedilo pitanje koje je šokiralo sve: 'Želite posvojiti dijete?'

 
 Marc Hadden / Facebook

14. studenog 2011. vatrogasac Marc Hadden odazvao se pozivu žene koje je bila u trudovima. Nije prošlo dugo, i Marc je ženi pomagao da rodi djevojčicu.

No malena je odmah dana na usvajanje jer se njezina majka nije mogla o njoj brinuti. Samo 48 sati kasnije, Marc Hadden djevojčicu je doveo svojoj kući kao svoju rođenu kćer, piše Independent.

Mark (48) i njegova supruga Beth (39),već su imali dvojicu sinova (sada su stari 15 i 13 godina). No nakon dvije rizične i problematične trudnoće, razmišljali su o tome da posvoje još jedno dijete.

Biološka majka malene djevojčice muku je mučila da kao samohrana majka odgoji sina u tinejdžerskim godinama, a kad su Haddenovi to doznali, posjetili su je u bolnici dan nakon poroda.

Majka djevojčice je rekla kako ne bi mogla zamisliti da njezinu bebu posvoji netko koga nikada nije vidjela, no Haddenovi su joj se činili izvrsnom obitelji za njezinu malu.

'Iznenada se otvorila prilika za koju smo se ja i Marc molili', rekla je Beth nakon što su pokrenuli proceduru za posvajanje. 'Majka djevojčice nas je pogledala i rekla da želi da baš mi posvojimo njezinu bebu. Ubrzo je sestra donijela malenu i mi smo po prvi puta primili u naručje našu Gracie.'

Marc i Beth nikada nisu krili od djevojčice da je posvojena, a čak su joj pokazali i ambulantu u kojoj je rođena. Gracie sad ima šest godina i rado drugima prepričava kako joj je njezin tata pomogao da dođe na svijet i po prvi puta udahne zrak.

'Nikad nismo predviđali da ćemo imati kćer. Doista smo blagoslovljeni', kaže Marc.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:57