STIŽU BEBE

VIDEO: ČUDO NA ODJELU INTENZIVNE Čak 16 medicinskih sestara je u drugom stanju: 'Ovo je kao da smo se dogovorile, možda je štos u vodi...'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 19.08.2018. u 13:08

Screenshot / YouTube

 

Ima nešto u bolnici u gradu Mesi u američkoj saveznoj državi Arizoni gdje je istovremeno trudno 16 medicinskih sestara, piše u subotu BBC.

To je 10 posto ukupnog medicinskog osoblja na jedinici intenzivne skrbi, pa su tako visoku stopu trudnoće počeli primjećivati i pacijenti.

Medicinske sestre i uskoro majke našalile su se na konferenciji za novinare da je možda 'štos' u vodi ili da je u pitanju zajednički kako "isposlovati" slobodne Božićne blagdane.

Prvi porod očekuje se u rujnu, a posljednji u siječnju.

Rochelle Sherman, koja bi trebala roditi za nešto više od mjesec dana, rekla je: "Mislim da nismo ni znale koliko nas je trudno dok nismo pokrenule grupu na Facebooku." "Kao da smo se dogovorile", dodala je.

 

Njezina kolegica Jolene Garrow zahvalila je ostalim zaposlenicima što rade poslove koje trudnice ne mogu, poput brige o oboljelima od zaraznih bolesti ili onima na kemoterapiji.

Odjel će idućeg tjedna pripremiti veliku zabavu za trudne kolegice, prije nego počnu odlaziti na 12-tjedni porodiljni dopust.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo