NAPALI I NADALA

VIDEO: 'JE LI VAS SRAM ŠTO STE TAKVI KRETENI?' Dječji plač za vrijeme Čilićevog meča i kontroverzan komentar teniske legende izazvali brojne rasprave

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 25.01.2018. u 14:23

Tennis - Australian Open - Quarterfinals - Rod Laver Arena, Melbourne, Australia, January 23, 2018. Spain's Rafael Nadal and Croatia's Marin Cilic after Rafael Nadal retires from the match due to injury. REUTERS/Edgar Su
REUTERS

 

Dječji plač s tribina Rod Laver Arene tijekom meča Rafaela Nadala i Marina Čilića neočekivano je izazvao rasprave trebaju li djeca biti budna poslije 22 sata i trebaju li ih roditelji uopće voditi na sportska borilišta. 'Incident' u Melbourneu se dogodio za vrijeme tie-breaka trećeg sata, s tribina se zaorio plač bebe što je natjeralo španjolskog tenisača da odgodi serviranje i nakratko prekine meč.

Prekid je trajao više od minute, tenisači nisu previše protestirali i vjerojatno bi sve prošlo bezbolno i neprimijećeno da se nije oglasila teniska legenda Jim Courier.

- Ovo je trenutak kada bi tenisač najviše želio pitati suca da se beba izbaci sa stadiona... Nitko ne želi igrati u takvim uvjetima - rekao je bivši tenisač, a danas komentator, uz dodatak:

- Usput rečeno, zašto je ova beba uopće budna poslije 22 sata!?

Njegovi komentari užarili su društvene mreže u sekundi. I ljudi nisu bili previše blagi prema Courieru.

- Jim, nisi se baš nagledao djece u životu? - napisao je jedan komentator, a drugi se nadovezao.

- Upravo sam čuo da se Courier pita što bebe rade budne poslije 22 sata... Ima li on djece?


To su bili oni pristojni komentari. Oni nešto žešći su poslali poruku Courieru, ali i Nadalu koji nije htio servirati.

- Je li vas sram što ste takvi kreteni!? Daj serviraj, glupane!

Međutim, ima i onih koji su branili Couriera i Nadala ustvrdivši da je pitanje o budnoj djeci nakon 22 sata sasvim legitimno.

- Ovo je bila najbolja stvar što je Courier izjavio na cijelom turniru. Glupi roditelji!


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo