SPASIO MAJCI ŽIVOT

VIDEO: 'MAMA JE UMRLA POD TUŠEM, MOŽETE LI SE BRINUTI ZA NAS?' Dječak (5) uzeo u naručje dvomjesečnu sestru i pojavio se na vratima šokirane susjede

 ABC/Screenshot

Jessica Penoyer iz Arizone prepričala je za ABC stravičan trenutak kada se njezin petogodišnji susjed pojavio na njezinim vratima noseći svoju dvomjesečnu sestru u dekici i rekao joj kako je njegova majka upravo umrla.

Maleni Salvatore Cicalese zamolio ju je ako se ona može brinuti za njih nakon što je njegova majka doživjela napadaj u kupaonici.

- Stajao je na pragu i držao u rukama nešto za što sam mislila da je lutka - ispričala je Jessica kojoj je dječak potom kazao: 'Moja mama umrla je pod tušem. Možete li se brinuti za nas?'.

Susjeda je odmah nazvala 911, a hitna služba pronašla je dječakovu majku, Kaitlyn Cicalese, u nesvijesti pod tušem dok je voda još uvijek curila.

- Spasio mi je život, jer da nije otišao po pomoć, vjerojatno bih se utopila - kazala je majka hrabrog dječaka i dodala kako ju sin sada svakodnevno pita je li dobro i hoće li ponovno imati napadaj.

- Svaki dan je izazov. Neprestano me pita hoću li biti dobro i hoću li umrijeti.

Dječak je zbog svoje hrabrosti dobio posebno priznanje lokalnih vatrogasaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:24