NARUDŽBA ZA VANOBIT

VOZIO PARTNERICU U RODILIŠTE, A ONDA JE STIGLA NAREDBA KOJU NIJE OČEKIVAO Rekla je da umire od gladi, da ne može čekati. Naravno, uslijedila je drama

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 24.08.2018. u 20:55

 • Facebook

   

  Mladi par na putu prema bolnici gdje se trebalo roditi njihovo drugo dijete, zaustavio se u McDonald's McDriveu jer je buduća mama rekla da je jako gladna, piše Mirror.

  Sarah Meek i Josh Hall, oboje 21-godišnjaci iz Howdena u East Yorku, vozili su prema rodilištu, no kratko su se zaustavili da kupe hamburgere. No i prije nego su dovršili narudžbu, Sarahini trudovi postali su vrlo učestali.

  'Zaustavili smo se u McDonald'su jer je Sarah rekla da umire od gladi. Rekla je i da mora na wc. Pitao sam je može li pričekati, no ona je odgovorila da ne može', priča još uvijek uzbuđeni tata Josh.

  U autu ispred njih bile su Sarahina mama i babica koja je potrčala u pomoć kad su trudovi postali vrlo jaki, dok je Josh požurio da pozove hitnu pomoć.

  'Položili su Sarah na pod i rekli da se već vidi glavica. Babica i Sarahina mama porodile su bebu i prije nego je hitna stigla doći', rekao je Josh.

  Mali Alfie Samuel rođen je s 3,4 kilograma. Jedini problem bila je pupčana vrpca omotana oko djeteta, no babica je to brzo riješila.

  I mama i beba su dobro te su nakon neobičnog rođenja prebačeni u bolnicu. Mladi par već ima jednu stariju kćer.

   

  Izdvajamo