RAZBJESNILA KOLEGE

'OVAKO NE IZGLEDA ŽENA POD STRESOM!' Policajka otišla na bolovanje, putovala svijetom i hvalila se seksi fotografijama pa završila na stupu srama

 
 INSTAGRAM

Leanne Carr (33), policajka iz engleske postaje Grantham u Lincolnshireu, još prošle godine uzela je sedam mjeseci bolovanja kako bi se "odmorila od stresa koji joj se nagomilao na poslu". Naime, Carr se tad našla usred internog disciplinskog postupka zbog prijestupa koji se tretira kao poslovna tajna pa se o njemu ne smije javno raspravljati, ali slučaj je u međuvremenu riješen i Leanne se vratila na svoje radno mjesto.

No čini se kako zgodnu plavušu u matičnoj policijskoj postaji opet čeka prilično burno razdoblje.

Naime, dok je bila na bolovanju, Leanne je s dečkom putovala svijetom - posjetila je austrijske Alpe, Tajland i Cipar, a na društvenim mrežama redovito je objavljivala provokativne fotografije na kojima su u prvome planu - njezine obline.

To je, piše The Sun, itekako zasmetalo nekim njezinim kolegama, koji su se odmah požalili šefovima.

- Ovako ne izgleda žena pod stresom! Poze su joj u najmanju ruku proste - nijedna policajka ne bi se smjela tako predstavljati u javnosti. Uostalom, zar se tako troši novac poreznih obveznika, na luksuzna putovanja, i još se time hvali na društvenim mrežama?! - komentirali su ljutiti kolege.

Leanneina šefica, detektivka Suzanne Davies, izjavila je kako "policijski službenici imaju pravo na privatni život, ali nipošto i ni u kojem trenutku ne smiju kršiti visoke standarde svoje struke jer će se i najmanji prekršaj sankcionirati".

U obranu napadnute policajke stao je i njezin otac Graham Carr (59), koji je za Daily Mail rekao "kako je njegova kći marljiva mlada žena koja izgleda poput modela i nitko joj ne može zabraniti da pokazuje svoje savršeno tijelo". A njezina egzotična putovanja opisao je pak kao "svojevrsnu terapiju pomoću koje se Leanne najbolje i najbezbolnije rješava stresa".

Epilog skandala još se čeka, a policajka Carr o slučaju i dalje šuti.

INSTAGRAM

INSTAGRAM

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:16