PLANIRAJTE NA VRIJEME

OVI SAVJETI ĆE VAM POMOĆI KAKO DA PRESTANETE RAZBACIVATI NOVAC Evo kako uštedjeti novac za vrijeme vikenda

Planiranje je jedna od ključnih stvari kada je u pitanju ušteda novca. Od pravovremenog planiranja godišnjeg odmora, do planiranja obroka i vikend aktivnosti. Ukoliko vam se dogodi da vikende često provedete nesmotreno trošeći - razmislite o sljedećim savjetima koji bi vas u tome mogli spriječiti.
 Instagram

Sastavite listu besplatnih aktivnosti

Sastavite listu aktivnosti koje možete raditi bez novca. Volite li kuhati - postavite si izazov da kuhate samo sa sastojcima koje već imate, umjesto odlaska na kavu s prijateljima, prošećite šumom ili posjetite neki od obližnjih parkova i slično.

Organizirajte druženje kod kuće

Organizirajte druženje kod kuće i zamolite prijatelje da svatko donese nešto od grickalica ili pića, a vi se pobrinite za atmosferu, dobru glazbu i organizaciju društvenih igara. Dobra zabava je zajamčena.

Stvorite naviku online kupovine

Zamislite samo koliko biste mogli uštedjeti da kupujete stvari online. Bilo da se radi o domaćim ili stranim web shopovima - online trgovina gotovo je uvijek povoljnija, a štedi i znatno više vremena.

Umjesto automobila, vozite bicikl ili šećite

Račun koji bi nepotrebno štetio vašem novčaniku lako možete izbjeći. Umjesto vožnje automobilom, vikend provedite na biciklu. Osim što je zdravo i ekološki prihvatljivo, ujedno je iznimno ekonomično.

Pokušajte s "uradi sam" opcijom

Od rođendanskog poklona do novog komada namještaja ili odjeće - postoje "uradi sam" video tutorijali za gotovo sve. Iskoristite prednosti interneta i olakšajte kućni budžet za nekoliko stotina kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:53