JANET

AMERIKANCI TRAŽE STJUARDESE ZA SUPERTAJNE LETOVE Svi će morati proći sigurnosnu provjeru kako bi mogli biti na usluzi putnicima koji lete u 'Area 51'

Satelitski pogled na Area 51, tajnovitu lokaciju američke vojske koja se nalazi u mjestu Groom Lake u saveznoj državi Nevadi
 Profimedia, Sciencephoto RM
 

Vlada Sjedinjenih Američkih Država želi zaposliti nekoliko stjuardesa i stjuarda koji bi bili na usluzi putnicima na letovima u civilnim avionima u vlasništvu američkog ratnog zrakoplovstva koji polijeću iz Međunarodne zračne luke McCarran u Las Vegasu, piše People.

Tim se tajnovitim letovima navodno prevoze zaposlenici vlade i vanjski suradnici u tajnovitu lokaciju Area 51 lociranoj u pustinji u američkoj saveznoj državi Nevadi.

Flota aviona koja se koristi zove se Janet.

Za one koji nisu u toku s teorijama zavjera i koji nisu nikada pogledali film Dan nezavisnosti, Area 51 smatra se jednom od najtajnovitijih lokacija u SAD-u, ali i u cijelom svijetu.

, Image: 329246801, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

Prema teoretičarima zavjera, tamo američka vlada vrši pokuse na vanzemaljcima s kojima smo, navodno, već kontaktirali i pokušava dokučiti tajne vanzemaljske tehnologije.

CIA s druge strane tvrdi da se tamo samo testira tehnologija ratnog zrakoplovstva.

Kako stoji u oglasu objavljenom na stranici AECOM, članovi posade morat će nakon ukrcavanja u bijelo-crvene avione zrakoplovne tvrtke Janet obavljati uobičajene dužnosti stjuardesa i stjuarda, ali će također morati proći sigurnosnu provjeru američke vlade zbog mjesta rada i prirode posla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:26