JANET

AMERIKANCI TRAŽE STJUARDESE ZA SUPERTAJNE LETOVE Svi će morati proći sigurnosnu provjeru kako bi mogli biti na usluzi putnicima koji lete u 'Area 51'

Area 51 UFO site. Satellite view of Area 51, a top secret American military facility located at Groom Lake, Nevada, USA. The site contains a large air base, where research into crashed unidentified flying objects (UFOs) and their alien crews has allegedly been carried out. Image taken by the Ikonos satellite, the first commercial satellite to collect data at one-metre resoltution. The satellite, which orbits at 681 kilometres, is owned by Space Imaging, USA. Image taken 25 July 2003., Image: 102978001, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Sciencephoto RM
Profimedia, Sciencephoto RM

 

Vlada Sjedinjenih Američkih Država želi zaposliti nekoliko stjuardesa i stjuarda koji bi bili na usluzi putnicima na letovima u civilnim avionima u vlasništvu američkog ratnog zrakoplovstva koji polijeću iz Međunarodne zračne luke McCarran u Las Vegasu, piše People.

Tim se tajnovitim letovima navodno prevoze zaposlenici vlade i vanjski suradnici u tajnovitu lokaciju Area 51 lociranoj u pustinji u američkoj saveznoj državi Nevadi.

Flota aviona koja se koristi zove se Janet.

Za one koji nisu u toku s teorijama zavjera i koji nisu nikada pogledali film Dan nezavisnosti, Area 51 smatra se jednom od najtajnovitijih lokacija u SAD-u, ali i u cijelom svijetu.

, Image: 329246801, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy
 

Prema teoretičarima zavjera, tamo američka vlada vrši pokuse na vanzemaljcima s kojima smo, navodno, već kontaktirali i pokušava dokučiti tajne vanzemaljske tehnologije.

CIA s druge strane tvrdi da se tamo samo testira tehnologija ratnog zrakoplovstva.

Kako stoji u oglasu objavljenom na stranici AECOM, članovi posade morat će nakon ukrcavanja u bijelo-crvene avione zrakoplovne tvrtke Janet obavljati uobičajene dužnosti stjuardesa i stjuarda, ali će također morati proći sigurnosnu provjeru američke vlade zbog mjesta rada i prirode posla.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo