NAJBOLJE PRIJATELJICE

FOTO: POZNATE BLOGERICE I ZVIJEZDE INSTAGRAMA GOLE NA HVARU Ljepotice uživaju u plažama i poručuju: 'Hrvatsko se more ne može usporediti ni sa čim'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 30.08.2017. u 12:28

Instagram

 

Poznate australske blogerice koje promoviraju putovanja, Emily Hutchinson i Olive Cooke, našle su se ovih dana i u Hrvatskoj odakle objavljuju prekrasne fotografije. Kako se čini, obilaze uglavnom Jadran i nacionalne parkove i - oduševljene su!

Nakon Portugala, Španjolske i Italije ove godine su Emily i Olive odlučile zaplivati i na našoj obali, i obožavatelji su oduševljeni! Kako i ne bi bili kad blogerice objavljuju fotke s Hvara u toplesu ili sa skrivenih plaža na kojima se kupaju gole.

Doduše, očito su imale sreće i nisu se susrele sa zabranama u nekim dalmatinskim mjestima jer su uz fotografiju na kojoj se kupaju gole napisale: ‘Zadnja tri dana samo golotinja i ovo… Super mi je kako progresivnu Europu uopće ne dira kad vam sve visi…’ Ispod jedne fotografije na kojoj skaču u more napisale su: 'Hrvatsko se more ne može usporediti ni sa čim...' Izazovne su fotke objavile i s Plitvica i Krke.

Inače, djevojke iz Pertha su se proslavile još prije dvije godine kad su postale najpoznatije frendice s društvenih mreža. Danas zajedno imaju skoro 350.000 fanova i bave se samo putovanjima. Poznate su i po tome što se ne srame našaliti na vlastiti račun, bilo na račun zajedničke prošlosti ili trenutnih avantura.

 

Pod fotografijama iz Hrvatske dobile su nebrojeno mnogo komentara ljudi iz cijelog svijeta koji se dive našoj obali, tagiraju jedni druge uz napomenu 'evo zašto želim doći ovdje' i uz obećanja da će sigurno posjetiti ova divna mjesta.

 

Izdvajamo