NEVJEROJATNO ISKUSTVO

FOTO: ZAVIRITE U RESORT U KOJEM NOĆ KOŠTA 100.000 EURA! Konačno otvoreno najskuplje odmaralište na svijetu, bogataši diljem svijeta se raspametili

 Banwa private island
 

Otvoreno je najskuplje odmaralište na svijetu. Kao što je i za očekivati, ono izgleda nevjerojatno, a takva je i cijena. Naime, jedno noćenje u tom resortu trebalo bi stajati oko 100.000 eura.

Banwa private island

Radi se o privatnom otoku Banwa, a iako je cijena izuzetno visoka, gosti za nju mogu dobiti cijeli otok, piše Daily mail.

Smješten u arhipelagu Palawan na Filipinima, koji se smatra 'posljednjim ekološkim utočištem', a prema podacima na njihovoj web stranici, prostire se na više od 60 tisuća metara kvadratnih.

Na web stranicama tog odmarališta piše da je to 'privatan svijet u kojem vrijeme stoji' i gdje se temperature rijetko kad spuštaju ispod 30 stupnjeva celzijevih. Smještaj je potpuno luksuzan.

Banwa private island

Postoji šest vila od kojih svaka ima privatni infinity bazen, terase s hidromasažnom kadom i prozore koji se protežu od poda do stropa.

Tamo postoji i restoran koji služi svježe uzgojenu lokalnu hranu. Spa centar gostima omogućava neograničen broj tretmana bez dodatne naplate.

Postoji i velik broj aktivnosti kao što su ronjenje, jet-ski, jedrenje, joga i tenis.

U blizini se proteže priroda za istraživanje. Turisti tako tamo mogu vidjeti morske kornjače i ptice naziva 'megapodius' karakteristične za područje Filipina. U blizini se uvijek nalazi i stručnjak za životinje s kojim turisti uvijek mogu razgovarati.

Banwa private island

Vjerojatno najbolji način za dolazak na ovaj otok je hidroavion ili pak helikopter iz Manille. Hidroavion za devet putnika stoji 990 dolara, ili 11.580 dolara za putovanje helikopterom s pet putnika.

Banwa private island

No, na koji god način gosti stigli, morat će izdvojiti velik novac. Sasvim je jasno da je iskustvo na ovom privatnom otoku otvoreno samo za one najbogatije, no postoji način kako smanjiti cijenu, piše Daily Mail. U vilama je moguće smjestiti 48 osoba, tako da je moguće podijeliti trošak ako se radi o putovanju veće skupine ljudi. Tako bi noćenje po osobi koštalo 2.083 dolara, no važno je znati da postoji i minimalni boravak od tri ili pet noći, ovsino o tome koje je doba godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:55