NEOGRANIČENA PONUDA JELA I PIĆA

GOTOVO RASPRODANE VIP ULAZNICE ZA ČAROBAN DOČEK U LAUBI Zagrebački prostor po prvi puta organizira doček Nove godine, zabava zagarantirana!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 27.12.2016. u 12:44

Zagreb, 180616.
Galerija Lauba sinoc je tulumom s brojnim gostima proslavila petu godinu postojanja.
Na fotografiji: peti rodjendan galerije Lauba.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Kristo / CROPIX

Najluđa noć u godini u Laubi bi mogla biti i najčarobnija! Dosad neviđeno izdanje najpopularnijeg zagrebačkog prostora, vrhunski plesni ritmovi, odlični DJ-i, neograničene količine birane hrane i pića i luda zabava do dugo u noć na najbolji mogući način odvest će vas u novu godinu.

Najpopularniji i svakako jedan od najinteresantnijih zagrebačkih prostora doživio je dosad brojne transformacije i ugostio brojna događanja, a vrijeme je došlo za nova iskustva i pomicanje granica.

Prvi put ikad Lauba otvara svoja vrata u novogodišnjoj noći. Vrtlog zaraznih plesnih ritmova, klupska atmosfera, birana hrana i pića u neograničenim količinama, čarobni interijer i vrhunska produkcija u najluđoj noći u godini bit će na nekoj drugoj razini.

Iskustvo novogodišnje noći u Laubi će bez sumnje biti nezaboravno, a Lauba Experience ulaznica donosi vam upravo to – nezaboravno iskustvo za sva osjetila uz plesne ritmove i skroz novu klupsku atmosferu, ali i vrhunsko iće i piće u neograničenim količinama, cijelu noć. Lauba Magic Experience ulaznica omogućuje da u novogodišnjoj noći uživate na izdvojenoj VIP tribini, uz vrhunsku poslugu te jednako neograničenu ponudu hrane i pića. VIP ulaznice za ovaj nezaboravan doček gotovo su rasprodane!

Ulaznice su dostupne u web dućanu i na svim prodajnim mjestima Eventima te u Laubi od 11 do 18 sati (Baruna Filipovića 23)  i Matis Absolut Baru (Dvorana Vatroslava Lisinkog, Trg Stjepana Radića 3).

Glavni akter novogodišnjeg tuluma, Kiril Džajkovski, u Zagreb stiže praćen romskim muzičarima koji svojom zaraznom energijom Kirilove plesne hitove začine svaki puta jednako žestko, a opet malo drugačije, a uz DJ-e Fiddly Digits i Bocca Sofistifunk plesat ćete od ranih večernjih do ranih jutarnjih sati!

Kategorije  i cijene ulaznica su:

LAUBA EXPERIENCE 430,00 KN (neograničena konzumacije premium izbora hrane i pića) / *moguća rezervacija stola po cijeni od 300,00 KN

LAUBA MAGIC EXPERIENCE 700,00 KN (odvojena VIP zona sa šankom, konobarima, neograničena konzumacije premium izbora hrane i pića) / *moguća rezervacija stola po cijeni od 500,00 KN – GOTOVO RASPRODANO

LAUBA MAGIC EXPERIENCE PACKAGE 4.000,00 KN (6 LAUBA MAGIC EXPIRIENCE ulaznica s uključenim stolom)

Više informacija o ponudi na Facebook eventu događanja, a dodatne informacije i rezervacija stolova na [email protected] i na 01 48 39 434.

ELIPSO

Izdvajamo