POTRAŽITE SVOJU SELFIE AVANTURU

ISTRA IMA IDEALNU STAZU ZA VAS Raspoloženi ste za laganu šetnju, želite isprobati nordijsko hodanje ili ste u top formi i obožavate trekking?

 Promo
 

Istarska je obala prepuna atrakcija, a istražiti je možete i u vožnji kajakom. I dok lagano klizite morskom površinom, bešumnim kretanjem kroz vodu, otkrivat ćete skrivene zelene uvale i uživati u očaravajućem pogledu na obalu.

Krenite s najjužnijeg dijela našeg najvećeg poluotoka - obiđite uvale i zatone rta Kamenjak čija će vas prirodna ljepota hipnotizirati, istražite spektakularne špilje i litice u okolici Pule, zaveslajte u romantičnom sutonu u Rovinju... Oni skloniji avanturizmu mogu odabrati i sedmodnevnu kajakašku odiseju.

Promo

A uz one morske, jesenske boje u Istri donose i šarenilo staza za šetnje i nordijsko hodanje, trekking, penjanje i planinarenje, biciklizam.

Lagana šetnja podiže raspoloženje i potiče cirkulaciju, dinamično nordijsko hodanje sa štapovima održava vitku liniju. Trekking je trčanje po divljim stazama brda i planina, koje zahtijeva vrhunsku kondiciju. Planinarima je osvajanje novog vrha vječna inspiracija, bez obzira na napor, isto kao i penjačima osvajanje novih smjerova.

Promo

Za sve ove aktivnosti u Istri su vam na raspolaganju mapirane i održavane staze koje vijugaju očuvanim krajolikom oplemenjenim drevnom kulturnom baštinom. U istraživanje možete krenuti i sami ili se pridružiti startu nekog od brojnih evenata.

U veselom društvu, uz odličnu organizaciju i sigurne staze te primamljivu gourmet ponudu, možda osvojite i poneku nagradu. No, zasigurno se nećete kući vratiti "praznih ruku" već s pregrštom fantastičnih selfija!

LIM Bay Challenge - day 01
Petar Kurschner

Došećite do samotnog dijela obale i napravite selfie s otočićima u pozadini. U sneno jutro popnite se na jedno od istarskih brežuljaka i snimite selfie s plavičastom maglom u pozadini.

Prošetate li središnjom Istrom, uputite se i do doline rijeke Mirne i snimite selfie s uvijek magičnim Motovunom negdje u gornjem kutu fotografije...

I nikako nemojte zaboravite napuniti mobitel prije polaska!

Kako pronaći idealnu stazu?

Raspoloženi ste za laganu šetnju? Želite prvi put isprobati nordijsko hodanje? U top formi ste i obožavate trekking ili orijentacijsko trčanje? Zanima vas samo penjanje novih smjerova?

Koju god aktivnost odabrali, u Istri postoji idealna staza za vas - potražite je na stranicama www.istra.hr!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:36