ISKUSTVO AMERIČKE BLOGERICE

PUTOVANJE IZ SNOVA PRETVORILO SE U HOROR 'Ne mogu opisati kakvi su tamo ljudi, provaljivali su mi u sobu, uhodili, pipali i šaputali 'želim te j****''

 Twitter, youtube screenshot
 

Mlada američka blogerica Jordan Taylor nakon tri tjedna turističkog obilaska Indije objavila je video na YouTubeu u kojem je detaljno opisala kakve je horore ondje doživjela. Taylor tvrdi da je konstantno bila žrtva seksualnog napastovanja, da su je muškarci dirali, uhodili, pa čak i pokušali provaliti u sobu. Najgore iskustvo je imala u dva hotela u glavnom gradu New Delhiju u kojima je, kako ona tvrdi, bila meta konstantnih ljigavih napada zaposlenika i gostiju.

- Nije mi bilo lako montirati i objaviti ovaj video.... Ne znam kakav uvod napraviti, kako sve to skupa opisati pa ću se onda prebaciti na glavnu stvar - rekla je Taylor i nastavila prepričavati svoje putovanje života.

Twitter


- Prije dva mjeseca posjetila sam Indiju gdje sam provela puna tri tjedna. Sveukupno gledajuću, putovanje je bilo odlično. Stvarno lijepa zemlja, ima se puno toga za vidjeti, iskusila sam puno avantura.

Ipak, uslijedilo je 'ali'...

- Ne želim biti jako negativna, ali moram ispričati neke stvari zbog kojih dan-danas imam traume i lošije spavam.


Dobar dio putovanja Jordan je provela u društvu svog dečka Livija. Par je prvo došao u hotel od pet zvjezdica u centru New Delhija i već u lobiju počele su se dešavati neke čudne stvari. Muškarci su prolazili kraj nje, dirali i šaputali grozne stvari.

- Nevjerojatno, muškarci su prolazili kraj mene, pipali me, dirali, navlačili... Jedan je prislonio usta na moje uho i samo rekao 'želim te j**** u lice'. Nije ih omela ni prisutnost mog dečka koji je cijelo vrijeme stajao kraj mene.

Međutim, tu nije bio kraj hororima u luksuznom hotelu.

- Bila sam u potpunom šoku, a onda sam saznala da je osoblje hotela dalo nepoznatom čovjeku moje privatne informacije. Moje puno ime i prezime i broj sobe... U tom trenutku, bilo mi je dosta, odlučili smo napustiti hotel.

Twitter
Jordan i Livio


Par se preselio u OYO Hotel u samom centu grada, ali Taylor je tada saznala da će ostati sama u njemu. Naime, njezin dečko se hitno morao vratiti kući, što je značilo da će mlada dama potpuno sama provesti četiri dana u Delhiju.

Par se dogovorio da Livio napusti hotel u rano jutro kako nitko ne bi vidio da je ostala usamljena.

- Plan nam je spektakularno propao. Društvo u lobiju je vidjelo da je Livio napustio hotel i od tog trenutka situacija je postala jeziva.

Od tog trenutka počela su uhođenja, lupanja po vratima, čudni telefonski pozivi...

- Javila sam se na telefon, a s druge strane tip je urlao 'heyyyy babyyyy!'. Poslije je opet zvonio, ali tada je zavladala grozna tišina.

Twitter


Sljedećeg dana ljigavac se ohrabrio, pa je počeo glasno uzdisati i stenjati na telefonsku slušalicu. Dva dana prije povratka situacija je potpuno izmakla kontroli.

- Muškarac mi je počeo kucati na vrata i urlati da ga pustim unutra. Naravno, to mi nije bilo ni na kraj pameti, a onda sam čula jedan 'klik' i u tom trenutku mi se ugasila klima u sobi. Nakon pola sata čovjek se vratio, počeo kucati i govoriti kako je došao popraviti klimu.

Prestravljena Taylor kaže da čovjek nije bio usamljen.

- Još se muškaraca skupilo ispred vrata, uopće ne znam tko su bili ti ljudi. Potom mi se ugasio WiFi i, naravno, s druge strane je počeo kucati čovjek za popravljanje WiFi-a. Pogledajte što sam snimila, jasno se vidi sjena čovjeka koji mi je stajao ispred vrata.

Nakon što je sve to ispričala, Jordan se počela gušiti u suzama.

- Osjećala sam se kao u horor filmu! Bilo mi je teško sve to opisati u vlogu, ali bolje to, nego da sam šutjela. Ne želim olako prijeći preko toga...

Njezin vlog je u vrlo kratkom roku pogledalo 226.000 ljudi, a iz Indije je uskoro stigla vijest da je OYO Hotel naprasno zatvoren.


Twitter

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:22