HEDONIZAM KAKAV SE RIJETKO VIĐA

VIDEO: DROGA, BESPLATNI ALKOHOL I NEOGRANIČENI SEKS S PROSTITUTKAMA Agencija na malenom otoku obećava provod, svi su zgroženi reklamom!

 Screenshot / YOUTUBE
 

Putnička agencija Good Girls Company u svoju je ponudu stavila hedonističko putovanje kakvo se ne viđa svaki dan. Čak štoviše, pitanje je li ovakvo putovanje ikada viđeno.

Tvrtka naime obećava da će svi oni koji se 24. studenog s njima otisnu na putovanje na kolumbijski otok pored grada Cartagene moći tri dana uživati u obilnim količinama droge, besplatnom alkoholu i neograničenom seksu s prostitutkama, piše Mirror.

Good Girls Company kaže da će njihovi klijenti, gotovo sigurno sve sami muškarci, tijekom odmora na kolumbijskom otoku moći živjeti život "o kojem su uvijek sanjali" te da će uz zajamčenu diskreciju moći ispuniti sve svoje najluđe maštarije.

"Šezdeset prostitutki brinut će se o potrebama 30 klijenata. Dvije će djevojke klijentima biti na dispoziciji 24 sata na dan. Cijena putovanja uključuje doručak, ručak i večeru", rekli su iz tvrtke.

Prvog dana putovanja tvrtka će za goste prirediti seksualnu sesiju u kojoj svatko od njih može sudjelovati, dok će drugog dana svaki gost moći 30 minuta provesti sa 16 djevojaka odjednom. Trećeg i četvrtog dana bit će nešto mirnije. Tijekom tih dana gosti će se morati zadovoljiti s tulumima s DJ-jem na jahti koja prima 100 ljudi.

U slučaju da nekome sve ovo nije dovoljno, tvrtka nudi mogućnost nadoplate za erotske masaže i grupni seks. Za one koji ne žele cijelo putovanje provesti u sobi Good Girls Company omogućio je jahanje konja i golf

Da ne bi sve ostalo na riječima, Good Girls Company je objavio i video najave za putovanje na kolumbijski otok dekadencije.

U jednom od videa tako se može vidjeti kako nepoznati muškarac dolazi u vilu ispred koje ga čekaju oskudno odjevene djevojke. U drugom se videu može vidjeti kako proćelavi muškarac ulazi u hotelsku sobu u kojoj četiri gole djevojke potrbuške leže na krevetu.

Osim ta dva prizora u videima se mogu vidjeti kadrovi tulumarenja na brodovima uz riječi "Uključuje neograničeni seks", konzumacije hrane s golih tijela žena i žena u raznoraznim seksi kostimima.

Cijene aranžmana se kreću od 599 (3.832 kuna) za osnovni pa do 1.499 američkih dolara (9.590 kuna) za zlatni.

Premda prostitucija u Kolumbiji nije ilegalna, podvođenje je pa se postavlja pitanje kako organizatori planiraju ispuniti sva svoja obećanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 17:58