StoryEditor
NEZADOVOLJNI TURIST

VIDEO: MAJSTOR NA GENIJALAN NAČIN 'PREVARIO' RYANAIR Pogledajte trik kako izbjeći plaćanje i osigurati si besplatnu prtljagu

 
 Profimedia, Zuma Press - Archives

Najpoznatija niskobudžetna aviokompanija, Ryanair, od 1. studenog promijenio je pravila o unosu prtljage u avion. Naravno, pravila su promijenjena na štetu putnika, što je izazvalo prilično negodovanje turista diljem svijeta. Svoje neslaganje pokazao je i jedan britanski turist, Lee Cimino, a ovo je njegova priča, piše punkufer.

Cimino, stanovnik Staffordshirea u Velikoj Britaniji, putovao je sa svojim prijateljem u Belfast kako bi proslavio svoj 30. rođendan, dva dana nakon što su na snagu stupila nova Ryanairova pravila koja se tiču prtljage. S obzirom da je kompanijom putovao mnogo puta diljem Europe, nije bio nikako sretan što je kompanija promijenila pravila nedugo nakon što je već bukirao i platio let.

- S obzirom da putujem često, prilično sam upoznat što trebam nositi sa sobom na put, objašnjava Lee. Kako bi izbjegao plaćanje prtljage svoj stari kaput odnio je kod krojača i od njega napravio torbu s mnoštvom džepova.

- Ponio sam toaletni pribor, traperice, majice, košulju, čarape i bokserice, a imao sam još mjesta i za ručnik – rekao je za Lonely Planet.

Ipak, rekao je kako se prije dolaska u zračnu luku pitao kako će sve to proći i hoće li imati kakvih problema. No, kako sam kaže, pri prolasku sigurnosne kontrole nitko ga ništa nije pitao, a njegov prijatelj kaže kako je Lee izgledao kao – hipster.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. srpanj 2020 07:53