IDILA BAHAMA

VIDEO: PRODAJE SE KOMADIĆ RAJA U TROPIMA Tražite li luksuz daleko od turista, ovo je idealno mjesto za vas, no takva je i cijena...

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 25.07.2017. u 10:03

 • Screenshot / YouTube

   

  Očaravajući otok u sklopu Bahama, Foot's Cay, koji se nalazi samo 30 minuta od aerodroma, objavljen je za prodaju na stranici Sotheby’s, a opisuju ga kao mjesto koje savršeno dočarava otočki život.

  Privatni otoci nisu novost i u njima uživaju brojne poznate osobe. Ako vam je zapeo za oko ovaj biser na Bahamima, za njega ćete morati izdvojiti 16 milijuna dolara (oko 100 milijuna kuna). No, osim privatnosti i izoliranosti za te novce dobivate i luksuz po mjeri.

  Glavna kuća sastoji se od četiri velike spavaće sobe, impresivno je uređena i ima blagovaonu namještenu za dvadeset ljudi. Kuća za goste ima tri spavaće sobe i uređena je u tradicionalnom otočkom stilu. Obje su smještene na jugoistočnom dijelu otoka gdje je klima najugodnija. Na istočnom dijelu otoka nalazi se skrivena plaža idealna za ronjenje, a na zapadnom dijelu pješčana. Ondje se nalazi i još jedna kuća za goste.

   

  Dio otoka rezerviran je za rekreaciju i zabavu pa ćete ondje naći teniske terene, restoran i bar te teretanu.

  Foot's Cay idealno je mjesto za svakoga tko traži bijeg u trope, a nije zgorega napomenuti da ondje u blizini privatne otoke posjeduju poznati poput Johnnyja Deppa, Nicolasa Cagea, Shakire, Eddieja Murphyja i Davida Copperfielda.

  Izdvajamo