DEBAKL DOKTORA

'REKLI SU MI DA ME TRBUH BOLI ZBOG LOŠE PROBAVE... A ONDA SAM RODILA!' Nevjerojatna ispovijest mlade majke koja nije ni znala da je trudna

 Esther Hope / Facebook

LONDON - Britanka Esther Hope (23) mislila je da boluje od sindroma iritabilnog crijeva, no ispostavilo se da liječnici nisu mogli gore pogriješiti s dijagnozom.

Hope se žalila na grčeve u trbuhu i bolove u leđima, što su liječnici pripisali probavnim poteškoćama i prepisali joj laksative. Kada su se bolovi pojačali, Hope se vratila u bolnicu, gdje joj je dežurni liječnik rekao kako ‘se to njezino tijelo priprema za odlazak na toalet’.

Ostavili su je samu na bolničkim kolicima, a samo dvadeset sekundi kasnije rodila je kćer Lily Hope-Moore. Kada su se liječnici vratili, vidjeli su je s djevojčicom u naručju.

- Znala sam da je beba čim sam shvatila da izlazi iz krivog mjesta, rekla je Hope za britanski The Sun.

- Osjetila sam joj glavicu i vrisnula na oca da pozove sestru. Prošlo je par sekundi nakon što je izašao iz sobe, a ona se već rodila. Nisam mogla vjerovati da je moja, nisam znala što učiniti, bila sam histerična, kazala je Hope.

- Bila sam u potpunom šoku. Primila sam kontracepcijsku injekciju i nije mi bilo ni na kraj pameti da bih mogla dobiti dijete.

Napomenula je da je liječnik, kada joj je pukao vodenjak, rekao da ‘urinira’.

- Pogledao je dolje i rekao da uriniram, jer se moje tijelo sprema na zahod. Meni to nije izgledalo kao mokraća i počela sam paničariti.

Majka i dijete su oboje dobro nakon neugodnog iskustva i primaju punu podršku obitelji i prijatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:54