ZA AKTIVNE ŽENE

ŠARENI BRAZIL OD SADA I U HRVATSKOJ Iva Jerković u izazovnoj sportskoj kampanji

 Maja Kljaić

Brazil je zemlja u kojoj ćete na svakom koraku osjetiti pravo značenje poznate izreke ''joy de vivre'' ili na hrvatskom, ''radost života''. Sinonim je za sunce, prekrasne pješčane plaže, sambu, najpoznatiji karneval na svijetu te po mnogima, najljepše djevojke na svijetu. Seksi, sportskih silueta i preplanule sjajne kože, Brazilke zaista mnogo pažnje polažu u svoj izgled. Stoga i ne čudi što nam upravo iz Brazila dolazi novi brend – Bia Brazil Activewear.

Bia Brazil Activewear namijenjen je za elegantne i aktivne žene koje žele izgledati fantastično, ne samo dok se bave sportskim aktivnostima poput joge, gimnastike, trčanje, pilatesa i fitnessa, već i u uredu, kavi s prijateljicama ili pak shoppingu. Posebnost ovog brenda je supplex – poseban materijal od kojeg je izrađena sva odjeća.

Iva Jerković, naša poznata voditeljica i manekenka, savršeno je utjelovila Bia Brazil djevojku i vrlo vjerno prikazala novu kolekciju. I sama velika pobornica zdravog načina života, atraktivna Iva uvijek je u pokretu, bilo da trči, vozi bicikl ili pak planinari po Sljemenu. Bia Brazil brend je u misiji poticanja ljubavi prema sportu i pružanju samo najbolje kvalitete svojim klijentima, pomoću najmodernijeg i najtraženijeg dizajna, a odnedavno je dostupan u Arena Centru.

Maja Kljaić

Maja Kljaić

Maja Kljaić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:00