PORAŽAVAJUĆI REZULTATI ISTRAŽIVANJA

BRINETE SE DA VAŠ SEKS TRAJE PREKRATKO? Evo koliko dugo to rade ostali parovi i tri savjeta uz pomoć kojh ćete vašu partnericu brzo dovesti do ludila

 Profimedia, Alamy

Zabrinuti ste jer mislite da vaš seks ne traje dovoljno dugo? Bez brige, ni ostali parovi ne vode ljubav tako dugo koliko vi mislite, barem sudeći po seksualnoj igračkici i aplikaciji Lovely koja je namijenjena parovima.

Naime, nakon prikupljenih informacija o 432 para i zabilježenih više od 2000 seksualnih susreta, kompanija je saznala kako prosječan seks traje samo 12 minuta.

To je poprilično kratko ukoliko uzmete u obzir istraživanja koja tvrde da ženama obično treba dulje vremena da dožive vrhunac. Naime, žene rjeđe postižu orgazam ukoliko seks traje manje od 30 minuta, počevši od predigre, pokazalo je nedavno istraživanje koje je provelo sveučilište Chapman.

Ipak, podaci koje je prikupila aplikacija Lovely ne pokazuju jasno uključuje li tih 12 minuta samo penetraciju ili je tu uključena i predigra, što čini bitnu razliku.

Ako mislite da seks s vašom partnericom traje prekratko, ovo su tri načina na koji bi mogli produljiti to vrijeme na obostrano zadovoljstvo.

1. Dodirujte ju po cijelom tijelu - erogene zone nalaze se na vratu, nogama, leđima. A možete joj priuštiti i masažu koju možete začiniti nekim aromatičnim uljem.

2. Oralni seks neka vam bude prioritet - 37 posto žena treba stimulaciju klitorisa kako bi postigle orgazam prilikom seksa. Jedan od najboljih načina za nadraživanje tisuće živčanih završetaka - jezikom.

3. Pronađite seksualnu igračku koja će povećati užitak za oboje, poput raznih masažera.

Sve ove tehnike će ju zapaliti i prije nego dođe do penetracije što će ubrzati šansu za orgazam. Također, vodite računa da nove poze i seksanje na novim mjestima može začiniti stvari, makar sam čin ne traje toliko dugo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:42