BEZ FILOZOFIJE

DESET JEDNOSTAVNIH STVARI KOJE SVAKI MUŠKARAC ŽELI TIJEKOM SEKSA Ponekad zaboravljamo da je jako malo potrebno...

 Profimedia, Alamy

Seks je jednostavna stvar, ljudi su ti koji kompliciraju sve vezano uz seks. Te im nije dovoljno dugačka predigra, te je ima previše; te je cilj orgazam, te orgazam nije važan; te je važno iskustvo, te sve je lakše s osobom bez iskustva… A onda kad se još upletu ljubomora, posesivnost, prijateljstvo, svakodnevni problemi i pokoja glavobolja stvari postaju jako komplicirane.

Autor koji piše za magazin Cosmopolitan, odlučio je s čitateljima i čitateljicama podijeliti deset jednostavnih seksualnih savjeta s kojima će muškarci biti skroz oduševljeni. Stoga, ne komplicirajte, ovo je sve što im treba…

Orgazam

Premda ne znači da je seks loš ako ne završi orgazmom, to je ipak najsnažnija motivacija, kako ženama tako i muškarcima. Ok, muškarcima možda malo više.

Entuzijazam

Kad nitko ne bi pokazivao entuzijazam i uzbuđenje u krevetu, seks bi vjerojatno podrazumijevao nepomično ležanje dok partner obavlja posao, i obrnuto. Entuzijazam, odnosno bilo kakvo pokazivanje emocija i uzbuđenosti zato je s druge strane vrlo stimulativno.

Okolna buka

Apsolutna tišina tijekom seksa najčešće znači da se ne radi o nekoj senzacionalnoj akciji ili, u najgorem slučaju, da je netko zaspao. Kako bilo, budite vokalni, opustite se. Tako ćete, osim toga, partneru najlakše dati do znanja da uživate.

Predigra

Unatoč čarima seksa na brzaka predigra je iznimno važna i zabluda je da u njoj uživaju samo žene. Poanta je ionako ‘izazivanje’ do krajnjih granica kao i slatko iščekivanje.

Upaljena svjetla

Muškarcima je vizualni moment izrazito važan pa nije ni čudo da se većina trudi izboriti da svjetla ostanu upaljena. Tako im baš ništa ne može promaknuti…

Komplimenti

Naravno da komplimenti nisu nužni svakih nekoliko minuta i ne trebate mu svako malo govoriti kako je dobar, najbolji, najbolji od najboljih, ali nekoliko nježnih riječi, par komplimenata, s tim se ne može pogriješiti, piše autor.

Komunikacija

Komunikacija je jedna od najvažnijih stvari za dobar seks. I pritom ne mislimo da tijekom seksa morate recitirati Homera, raspravljati o Nietzscheu ili lamentirati o sutrašnjem ručku. Neverbalna komunikacija kojom pokazujete kako se osjećate ili koliko vam je dobro, sigurno će najviše uzbuditi partnera.

Raznolikost

Prakticiranje više od jedne poze u krevetu uvijek je dobra stvar. Budite maštoviti, opustite se i sve ostalo će doći samo od sebe.

Podijeljena odgovornost

Nitko ne želi raditi cijeli posao sam. U seksu možda treba biti sebičan, ali do određene granice. Najbolji ljubavnici su oni koji ne misle samo na sebe.

Odmor nakon seksa

Seks je iscrpljujuć. Drijemanje nakon seksa nikoga nije ubilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. ožujak 2024 20:39